Skip to main content

Asiakasyrityksemme on noin kymmenen vuotta vanha, korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Värväämö on tehnyt vuosia tämän yrityksen kanssa yhteistyötä, rekrytointitarpeet ovat olleet vuosien myötä puhtaasti kasvusta johtuvista syistä, henkilöstön vaihtuvuus yrityksessä on hyvin vähäistä. Asiakasyritys haluaa toimia toimialallaan ketterästi, joustavasti ja ratkoa mahdolliset ongelmat hyvinkin nopeasti.

Värväämö etsii asiakasyritykselleen nuorempaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnjohtajan työnkuva tulee olemaan ajan kanssa monipuolinen ja haasteita tarjoava. Tulevaisuudessa vastaat vastuullesi kuuluvista linjasaneeraus kohteesta. Huolehdit aikataulutuksesta, töiden etenemisestä, budjetissa pysymisessä, tarvittavien tarjouspyyntöjen teosta, hankinnoista sekä yhteistyöstä aliurakoitsijoiden kanssa.

Tässä tehtävässä tulee henkilöllä olla suoritettuna tai hyvinkin loppusuoralla olla rakennusinsinöörin amk-tutkinto. Lisäksi toivomme jonkin verran aikaisempaa työkokemusta työnjohdollisista tehtävistä, mielellään linjasaneerauksen puolelta.
Koulutuksen ja mahdollisen työkokemuksen lisäksi on erittäin tärkeää, että henkilöllä on hyvät asiakaspalvelutaidot ja perus it-taidot. Henkilön reippaalla ja positiivisella asenteella on todella paljon merkitystä, sillä asiakasyrityksemme kyllä antaa kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävässä suoriutumiseen. Valittu henkilö haluaa sitoutua, ottaa vastuuta ja kasvaa yrityksen kasvun myötä.

Super mukavat työkaverit tulevat huolehtimaan, että viihdyt työyhteisössä. Yrityksessä on matala hierarkkia, joten äänesi kuuluu hyvinkin helposti jos sinulla tulee ideoita mieleen. Asiakasyritys panostaa työntekijöiden hyvinvointiin tarjoamalla mm. kattavan perehdytyksen, tarvittavan tuen henkilökohtaiseen kasvuun yrityksen mukana, hyvän palkkauksen, laajat työsuhde-edut hammashuollosta after workeihin.

Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyritykseen.

Mitäs sanot? Olisiko tässä sinun työpaikkasi? Kun vastaat kyllä, lähetä hakemuksesi Värväämön kotisivujen kautta. Virallista hakuaikaa ei ole, joten laita tietosi tulemaan pikaisesti.
Lisätietoja voit kysyä Miralta numerosta 0407495749 tai [email protected] .

Jätä hakemus: https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472564/application/basic
Työpaikan osoite: 00700 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 13.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 20.09.2024 09:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 789a7cc1-dd20-475b-931d-b74ac5fb7c42

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja

Värväämö Group Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti