Skip to main content

Haemme Lahteen

TYÖNJOHTAJAA SÄHKÖASENNUSTÖIHIN

Oletko sähköalan insinööri tai opintojen loppuvaiheessa oleva alan opiskelija? Oletko kiinnostunut asennusryhmien esihenkilötyöstä ja sähköalan erilaiset projektit ovat sinulle tuttuja. Tule meille merkitykselliseen työhön energia-alan palveluyritykseen!

Tehtäviisi kuuluvat asennusprojektien johtaminen toteutuksen suunnittelusta laskutukseen. Projektit voivat liittyä sähkönjakeluverkkojen, ulkovalaistuksen ja liikennevalojen asennuksiin. Toimenkuvaa voidaan tarkentaa oman osaamisalueesi mukaan. Toimit asennusryhmien esihenkilönä ja ohjaat myös alihankkijoiden toimintaa.  

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • sähköalan teknikon tai insinöörin koulutusta 
  • huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä ja tavoitteellisuutta
  • oman auton käyttömahdollisuutta

Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on kokemusta:

  • esihenkilötehtävistä
  • vastaavien projektien johtamisesta ja toteutuksesta

Tarjoamme:

  • liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun
  • lounasedun
  • kattava työterveyshuollon
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • vapaa-ajan tilojen käyttömahdollisuuden Kouvolassa

 

Täytäthän hakemuksesi ja cv:n mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.10.2024 mennessä.

Huomioithan, että voimme aloittaa sopivien hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jermu Sampo. Tavoitat hänet parhaiten työpäivinä puhelinvaihteemme kautta 010 272 6501.

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Haku alkaa 4. lokakuuta 2024 ja päättyy 27. lokakuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)Suomen Energia-Urakointi OySuomen Energia-Urakointi kuuluu KSS Energia -konserniin. KSS Energia on energia-alan konserni, joka kehittää energia-alan palveluita asiakkaille ympäri Suomen yhdessä kumppaniensa kanssa. KSS Energia myy kuluttajille, yrityksille ja taloyhtiöille sähköenergiaa, lämpöä ja kaasua sekä energiaosaamista ja -ratkaisuja. KSS Energian toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä. KSS Energia konsernin muodostavat emoyhtiö KSS Energia Oy sekä tytäryhtiöt KSS Verkko Oy, KSS Lämpö Oy, KSS Rakennus Oy ja Suomen Energia-Urakointi Oy. Yhtiöt harjoittavat sähkön ja kaukolämmön tuotantoa, sähkö -, lämpö- ja kaasuverkkojen käyttöä ja ylläpitoa sekä energia- ja tietoliikenneverkkojen rakentamista ja suunnittelua.KSS Energia konsernissa työskentelee yli kaksisataa energia-alan ammattilaista. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 197 miljoonaa euroa. KSS Energia Oy on Kouvolan kaupungin 100 % omistama yhtiö. Olemme päihteetön työpaikka ja työtehtävämme vaativat tarkkuutta sekä luotettavuutta. Tehtävään valituksi tuleminen saattaa edellyttää suojelupoliisin henkilöturvallisuusmenettelyä. Henkilöstölle tehdään huumausainetesti työhöntulotarkastuksen yhteydessä.Tutustu meihin tarkemmin: www.kssenergia.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.10.2024

Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti