Skip to main content

Työnjohtaja, nallitehdas

Nammo rakentaa Laukaan Vihtavuoreen nallitehdasta, jossa koeajot alkavat vuonna 2025 ja täyteen kapasiteettiin tehtaan on tarkoitus valmistua vuonna 2027. Tehdas työllistää käynnistyttyään noin 50 henkilöä.

Haemme nyt kahta työnjohtajaa nallitehtaalle. Tehtävässä vastaat tuotannon päivittäisestä organisoinnista, kustannustehokkaasta toiminnasta, tuotteiden laadusta ja toiminnan kehittämisestä. Toimit tuotannon työntekijöiden esihenkilönä, vastaat heidän perehdyttämisestään ja osaamisen kehittämisestä. Vastaat myös työturvallisuudesta ja sen kehittämisestä. Vastaat osaltasi räjähdeturvallisuudesta ja valvot lain noudattamista. Osallistut tuotteiden sekä tuotantomenetelmien kehittämiseen yhdessä tuotantopäällikön ja tuotannon kehityksen kanssa. Työskentelet tiiviisti yhdessä muiden toimintojen (laatu, kunnossapito, tuotekehitys) kanssa ja raportoit tehtävässä tuotantopäällikölle. Aiempaa toimiala- tai tuotetuntemusta ei vaadita, vaan saat niihin kattavan perehdytyksen.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä aiempaa työkokemusta tuotantoympäristössä toimimisesta ja lähijohtamisen tehtävistä. Arvostamme kokemusta tuotannon kehittämisestä, Lean-työkaluista sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmistä. Olet käyttänyt työssäsi toiminnanohjausjärjestelmiä ja hyödynnät sujuvasti Office-työkaluja. Sitoudut edistämään työturvallisuutta ja laatua kaikessa tekemisessäsi. Johtamis- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvällä tasolla ja työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja analyyttinen. Kansainvälisenä yrityksenä arvostamme suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.  Työtä tehdään aluksi päivävuorossa, mutta tehtävään valittavalla on hyvä olla valmius myös 2-vuorotyöhön.

 

Tarjoamme

Nammo on investoinut ja investoi merkittävästi toimintojensa kehittämiseen Suomessa. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan Suomen ja Pohjoismaiden ainoalla nallitehtaalla, kasvavassa ja kannattavassa organisaatiossa. Liityt mukaan nallitehtaan rakennusprojektiin koulutus- ja käyntiinajovaiheessa, joten pääset osallistumaan uuden tehtaan käyntiinajoon ja tuotantoprosessien kehittämiseen. Meille tärkeitä asioita ovat vaatimukset täyttävät tuotteet, turvalliset tuotantoprosessit, kestävä kehitys, arvojemme noudattaminen sekä visiomme Securing the Future.

 

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta viimeistään 30.10.2024. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 366 7708 / [email protected].

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja, nallitehdas

Nammo Vihtavuori Oy
41330 Vihtavuori
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti