Skip to main content

Työntekijöitä Depona Oy:lle Hausjärven Ryttylään

Omaatko hyvän asenteen ja haluat oppia uutta? Depona Oy, johtava fyysiseen ja digitaaliseen arkistointiin erikoistunut tietohallintoyritys, etsii henkilöitä erilaisiin työtehtäviin Ryttylän toimipistelleen.

Etsimme asiakasyrityksellemme Ryttylään useita työntekijöitä fyysisen ja digitaalisen arkistoinnin pariin.

Asiakasyrityksen materiaalina on mm. luottamuksellisia asiakirjoja ja kansioita. Työtehtäviisi voi kuulua monipuolisesti erilaisia lastaus- ja purkutehtäviä, kuten asiakirjalaatikoiden pakkaamista ja siirtämistä käsin ja/tai trukilla. Lisäksi voit olla rekisteröimässä ja käsittelemässä uutta, saapuvaa materiaalia.

Toivomme sinulta:

• Huolellista työotetta ja halua oppia uutta

• Reipasta asennetta

• Hyvää fyysistä kuntoa

• Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

• Aiempi kokemus varastotöistä teollisessa ympäristössä sekä aikaisempi kokemus trukilla ajamisesta on ehdottomasti plussaa

• Englannin ja/tai ruotsin kielen osaaminen on plussaa

Tarjoamme sinulle:

• Erilaisen ja mielenkiintoisen työympäristön

• Hyvän mahdollisuuden päästä oppimaan uutta

• Kokoaikaisen työsuhteen

• Ammattilaisten tuen työsuhde- ja työhyvinvointi asioihin

Työ on kokoaikainen (37,5h/vko) ja tapahtuu päivävuorossa arkipäivisin. Työsuhde solmitaan määräaikaisena Baronan kautta vähintään vuoden loppuun saakka.

Huomioithan että kaikille työntekijöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Miksi Depona?

Depona on johtava tietohallintoyritys, joka keskittyy sekä fyysiseen että digitaaliseen arkistointiin. Sinulla on mahdollisuus työskennellä paikassa, joka edistää tärkeän tiedon pitkäaikaista säilyttämistä pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille vaativille asiakkaille.

Kiinnostuitko?

Työ alkaa mahdollisimman pian ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse vastaanotettuja hakemuksia vaan hakemus tulee jättää nettisivujemme kautta.

Hae paikkaa viimeistään 26.09.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työntekijöitä Depona Oy:lle Hausjärven Ryttylään

Barona Teollisuus
12210 Hausjärvi
Riihimäki
14200 Janakkala
Hämeenlinna
12700 Loppi
Hyvinkää
16600 Kärkölä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Depona Oy
Hämeenlinna
Barona Teollisuus
Joensuu
Barona Teollisuus
Harjavalta
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti