Skip to main content

Työterveyshoitaja PK Terveyteen

Primary location:
JOENSUU

Työyhteisömme PK Terveydessä on täydennystä vailla ja nyt haemme monipuolisiin työtehtäviin työterveyshoitajaa kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Työterveyshoitajana toimit joustavasti asiakasrajapinnassa ja hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia. Työn vaikuttavuus syntyy kiinteässä yhteistyössä asiakkaiden ja työterveyden moniammatillisen tiimin kanssa.
Työhösi kuuluvat
tiivis yhteistyö ja asiakkuuksien hoito
työkykyjohtaminen osaajayhteistyössä
työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet koulutukseltasi terveydenhoitaja ja pätevöitynyt työterveyshuoltoon, ja sinulla on kenties jo kokemusta työterveyshoitajan työstä, osaajayhteistyöstä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Onnistut kanssamme, jos sinulla on
positiivinen tekemisen meininki
halu kehittää ja kehittyä
kyky itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn
aito halu asiakaspalveluun ja ratkaisukeskeisyyteen
hyvät vuorovaikutustaidot
hyvät organisointi- ja koordinointitaidot.

Mitä meillä on tarjota sinulle? Meillä on mukava ja ihmisläheinen työilmapiiri, osaava moniammatillinen työyhteisö sekä ketterä organisaatio, jossa byrokratia on minimissään ja päätökset tehdään paikallisesti. Perehdytys hoidetaan meillä huolella. Pääset kehittämään osaamistasi ja vaikuttamaan omaan työhösi. Kilpailukykyisen palkan ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen lisäksi saat käyttöösi Suomen parhaiksi mainitut valtakunnalliset S-ryhmän henkilöstöedut. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7.30 ja 18.00 välillä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan tiimikaverin löydyttyä. Lähetäthän hakemuksen ja CV:si palkkatoiveineen 10.11.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 vastaava työterveyshoitaja Miia Kuivalainen, [email protected] tai 010 762 3334.

PK Terveys on 10 vuotta toiminut S-ryhmäläinen lääkärikeskus Joensuussa ja olemme osa vakavaraista Pohjois-Karjalan Osuuskauppa -konsernia. Tarjoamme laadukkaita terveys- ja työterveyspalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille. Huomioimme asiakkaamme ja työntekijöidemme hyvinvoinnin päätöksissämme. Emme tavoittele maksimaalista taloudellista voittoa, vaan toimintamme tavoitteena on varmistaa, että pohjoiskarjalaiset ihmiset saavat terveyspalveluita mutkattomasti omistamastaan yrityksestä. Pidämme osaltamme Pohjois-Karjalan elinvoimaisena, palvelut kaikkien saatavana ja elämän vireänä.

Jätä hakemus: https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PK-TERV...
Yhteystiedot: https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PK-TERV...
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: 18.10.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 10.11.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 17.10.2024 12:57
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d277d52a-4824-496d-ad75-027d1c2073ec

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työterveyshoitaja PK Terveyteen

2222 POHJOIS-KARJALAN TERVEYSPALVELUT OY
Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti