Skip to main content

Työterveyslääkäri, Helsinki Tripla

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Työterveyslääkäriä Triplaan. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta, meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ työterveyslääkärinä Triplassa pitää sisällään?

Työterveyslääkärinä Triplan Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia työterveyden tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi mielenkiintoisten asiakkuuksien ja potilasryhmien parissa. Olitpa sitten työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai uraansa aloittava, erikoistumista pohtiva lääkäri, tarjoamme sinulle suorimman tien työterveyshuollon moniosaajaksi. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön ja tekemään siitä oman näköisesi.

Triplan lääkärikeskus sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Voit työskennellä joustavasti sinulle sopivina päivinä lähivastaanotolla koko- tai osa-aikaisesti sekä iltaisin ja viikonloppuisin. Halutessasi voit yhdistää työhön myös etävastaanottoa. Voit työskennellä toiveesi mukaan joko ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan työskentelymuodon. Keskeisen sijainnin lisäksi Triplan tilat ovat uudet ja useissa huoneissamme on ikkunat. Taukotilan ikkunoista avautuu maisemat Linnamäen suuntaan.

Työterveystiimiä luotsaa pitkään Terveystalossa työskennellyt ja kokenut vastaava työterveyslääkäri Carita Ekroth.

”Meillä Triplassa viihdytään ja tästä kertoo myös meidän hyvät tulokset henkilöstökyselyssämme. Saat asteittain kasvaa uuteen rooliin ja otamme sinun toiveesi ja tarpeesi huomioon.” -Carita

Meillä lääketieteellisen tuen lisäksi työtäsi helpottaa oma nimetty lääkäriasiakkuusvastaavasi Anne. Anne tukee sinua arkesi suunnittelussa, huolehtii perehdytyksestäsi Terveystaloon, järjestelmiimme ja toimipisteeseen. Hän varmistaa, että arkesi on sujuvaa ja voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Triplassa pääset työskentelemään osana yritysterveyden moniammatillista tiimiä, johon kuuluvat lisäksesi työterveyshoitajia, työfysioterapeutti, ravitsemusterapeutti, työterveyspsykologi, lyhyt psykoterapeutti, työkykyvalmentaja ja erikoislääkärit.

Moniammatillisuus merkitsee meille paljon: oman osaamisen tunnistamista, yhteistä vastuuta asiakkaasta, yhteisen tiedon luomista, asiakaslähtöistä organisaatiota ja tiimioppimista. Tiimisi mahdollistaa myös sen, että pääset keskittymään juuri sinun erikoisosaamiseesi.

Meillä Terveystalossa on tutkitusti toimivat ja tehokkaat työterveyshuollon prosessit. Digitaalisten palveluidemme ansiosta sähköinen asiakasohjaus on erittäin kehittynyt. Tämän ansiosta työterveyslääkärimme vastaanotoille ohjautuvat vain ne potilaat, jotka tarvitsevat nimenomaisesti työterveyslääkärin asiantuntemusta ja osaamista.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä.

Panostamme hyvään ja laadukkaaseen perehdytykseen ja lisäksi:
- Tuemme ja kannustamme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme; Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta Taidoksi-koulutukset sekä Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. Pyrimme tukemaan kouluttautumista myös talon ulkopuolella. - Tutkittuun tietoon perustuvat työterveyshuollon prosessit ja hyvät yhteistyömallit, niin asiakkuuksiin, kuin moniammatillisen työterveystiimisi työarkeen. - Työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin sekä etätyön mahdollistamalla. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä. - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin. - Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla – ainoana yksityisenä toimijana Suomessa. - Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä esimerkiksi ala- ja altistekohtaisena osaajana tai kartuttaa kokemusta kouluttaja-, tutkija- tai suurasiakaslääkärinä. - Suorimman tien työterveyshuollon moniosaajaksi. Meillä voit pätevöityä työterveyslääkäriksi Terveystalolle räätälöidyllä pitkällä kurssilla tai voit suorittaa erikoislääkäritutkinnon lähes alusta loppuun työterveyshuollon koulutusohjelmassamme. Ennen erikoistumisoikeuden saamista pääset tutustumaan alaan kokeneemman työterveyslääkärin ohjauksessa uudella SILTA-jaksolla.
Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä alueen ura-asiantuntijoihin
- Mia Toivola (puh. 050 323 4981, [email protected]) - Jesaja Kärkkäinen (puh. 050 435 6183, [email protected])

Tervetuloa Terveystaloon!

Jätä hakemus: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/251469/create/?utm_source=molf...
Työpaikan osoite: Helsinki
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.12.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 05.09.2024 16:03
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b6abb6d3-cf82-4421-9837-c4598ec2b7d6

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työterveyslääkäri, Helsinki Tripla

Terveystalo
Helsinki
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 05.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti