Skip to main content

Työterveyslääkäri, Varkaus

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Työterveyslääkäriä Varkauteen. Tutustu tehtävään ja hae!

Mitä työ työterveyslääkärinä Varkaudessa pitää sisällään?

Työterveyslääkärinä Varkauden terveystalossa pääset tekemään monipuolisia työterveyden tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi mielenkiintoisten asiakkuuksien ja potilasryhmien parissa. Olitpa sitten työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai uraansa aloittava, erikoistumista pohtiva lääkäri, tarjoamme sinulle suorimman tien työterveyshuollon moniosaajaksi. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan työsi sisältöön ja tekemään siitä oman näköisesi.

Varkauden yksikössämme voit työskennellä joustavasti sinulle sopivina päivinä lähivastaanotolla koko- tai osa-aikaisesti. Halutessasi voit yhdistää työhön myös etävastaanottoa. Voit työskennellä toiveesi mukaan joko ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Autamme sinua löytämään sopivan työskentelymuodon. Meillä lääketieteellisen tuen lisäksi työtäsi helpottaa ja tukee oma nimetty lääkäriasiakkuusvastaavasi Henna, joka tukee sinua arkesi suunnittelussa, huolehtii perehdytyksestäsi Terveystaloon, järjestelmiimme ja toimipisteeseen. Henna varmistaa, että arkesi on sujuvaa ja voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Varkaudessa pääset työskentelemään osana yritysterveyden moniammatillista tiimiä, johon kuuluvat lisäksesi työterveyshoitajia, työfysioterapeutti, ravitsemusterapeutti ja työterveyspsykologi. Moniammatillisuus merkitsee meille paljon: oman osaamisen tunnistamista, yhteistä vastuuta asiakkaasta, yhteisen tiedon luomista, asiakaslähtöistä organisaatiota ja tiimioppimista. Tiimisi mahdollistaa myös sen, että pääset keskittymään juuri sinun erikoisosaamiseesi. Toimit tämän moniammatillisen tiimin vetäjänä ja vastaat yhdessä nimetyn työterveyshoitajan kanssa yrityksen johdolle työterveystoiminnan tuloksellisuudesta. Osaajayhteisö takanasi Terveystalossa on vahva, saat tukea ja sparrailuapua työhösi aina.

Meillä Terveystalossa on myös tutkitusti toimivat ja tehokkaat työterveyshuollon prosessit. Se tarkoittaa esimerkiksi tukiälyn hyödyntämistä siellä, missä siitä on ammattilaiselle hyötyä. Digitaalisten palveluidemme ansiosta meillä Terveystalossa on myös erittäin kehittynyt sähköinen asiakasohjaus, jonka ansiosta työterveyslääkärimme vastaanotoille ohjautuvat vain ne potilaat, jotka tarvitsevat nimenomaisesti työterveyslääkärin asiantuntemusta ja osaamista.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:
- Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset sekä Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. Pyrimme tukemaan kouluttautumista myös talon ulkopuolella. - Tutkittuun tietoon perustuvat työterveyshuollon prosessit ja hyvät yhteistyömallit niin asiakkuuksiin kuin moniammatillisen työterveystiimisi työarkeen. - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin sekä etätyön mahdollistamalla. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä. - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin. - Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa. - Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä esimerkiksi ala- ja altistekohtaisena osaajana tai kartuttaa kokemusta kouluttaja-, tutkija- tai suurasiakaslääkärinä. - Suorimman tien työterveyshuollon moniosaajaksi. Meillä voit pätevöityä työterveyslääkäriksi Terveystalolle räätälöidyllä pitkällä kurssilla tai voit suorittaa erikoislääkäritutkinnon lähes alusta loppuun työterveyshuollon koulutusohjelmassamme. Ennen erikoistumisoikeuden saamista pääset tutustumaan alaan kokeneemman työterveyslääkärin ohjauksessa uudella SILTA-jaksolla.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä, ura-asiantuntija Anne Väänänen (puh. 044 0196001, [email protected]).

Tervetuloa Terveystaloon!

Jätä hakemus: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/257597/create/?utm_source=molf...
Työpaikan osoite: Varkaus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.12.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 17.10.2024 11:39
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9bcec0b9-a75a-4ee3-a717-9b6c159e2c6a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työterveyslääkäri, Varkaus

Terveystalo
Varkaus
Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti