Skip to main content

Työturvallisuuspäällikkö Versowood-konserniin

Haemme aikaansaavaa, aktiivista ja yhteistyökykyistä Työturvallisuuspäällikköä Versowood- konserniin.

Kiinnostaisiko sinua työ kansainvälisessä, kasvavassa, kehittyvässä ja ketterässä metsäteollisuuden mielenkiintoisimmassa yhtiössä? Loistavaa. Täytä hakemus ja tule meille!

Me Versowoodilla teemme puusta tulevaisuutta. Olemme 100% kotimainen perheyritys ja metsäalan tiennäyttäjä, jonka tehdasasetuksena on hyvä henki. Uskomme intohimoiseen elämänasenteeseen, onnellisiin työntekijöihin, tyytyväisiin asiakkaisiin ja kestävään huomiseen.

Olemme viimevuosina kehittäneet työturvallisuuskulttuuriamme menestyksekkäästi, mutta vielä riittää tavoitteita ja tehtävää.

Työnkuva

Tässä tehtävässä vastaat konsernin työturvallisuuskulttuurin päämäärätietoisesta kehittämisestä. Arvioit, seuraat sekä raportoit tätä kehitystä sisäisesti sekä ulkoisesti. 

Tehtävään kuuluu tuotanto-ja toimistotyöympäristön vaarojen tunnistamisen varmistaminen, osallistuminen sisäisiin ja ulkoisiin arviointeihin ja auditointeihin sekä esimerkiksi turvallisuushavaintojen seuranta. Tärkeä tehtävä on tukea koko organisaatiotamme sitovien työturvallisuusvaatimusten toteutumisessa ja yhtiön omien toimintamallien määrittelemisessä ja käyttöönotossa. Osallistut yksiköiden turvallisuuden kehityshankkeisiin sekä koulutuksien suunnitteluun.

Työtä tehdään kiinteässä yhteistyössä tuotantoyksiköidemme kanssa, siksi tehtävä vaatii työskentelyä eri toimipaikoissamme. Tehtävän sijoituspaikka voi olla mikä tahansa isoista yksiköistämme, Hankasalmi, Otava, Riihimäki tai Vierumäki. Käytössämme on maltillinen lähi- ja etätyönhybridimalli, joka tuo joustavuutta työskentelyyn. Mutta tämän tehtävän todelliset tulokset tehdään tuntemalla tuotantoympäristö.

Osaaminen

Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuva koulutus. Mikäli et ole työskennellyt juuri tämän kaltaisessa tehtävässä, kokemus tuotantoympäristöstä, etenkin mekaanisesta metsäteollisuudesta katsotaan eduksi.

Edellytämme sisäistä asiakaslähtöisyyttä, hands-on asennetta ja että olet napakka mutta joustava, työskentelytavoiltasi systemaattinen toimeenpanija. Kehittyvässä ja kasvavassa konsernissa suhtaudumme tehtäviimme joustavasti, osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tämä tehtävä voi sisältää turvallisuuden muitakin elementtejä, esim. palo- ja yritysturvallisuutta.

Tarjoamme

Monipuolisen ja laajan toimintakentän, jossa pääset kehittämään ja luomaan toimintatapoja, jotka jatkavat työturvallisuutemme erittäin hyvää kehitystä.

Tehtävän, jossa voi oppia, kehittyä ja kehittää. Meillä on mukavat työkaverit ja toimivat yhteistyökumppanuudet, joiden kanssa on helppo toimia. Et jää yksin, vaan tätä työtä tekee osaltaan jokainen meistä.

Turvallisen ja terveellisen työyhteisön, turvallisuus on meillä kaiken toiminnan perusta.

Mukavat ja tyytyväiset työkaverit, 86 % työntekijöistämme on tyytyväisiä työnantajaansa. Meillä viihdytään ja välitetään.

Täytämme tehtävän heti kun oikea henkilö löytyy, jätä siis hakemuksesi tässä palvelussa pikaisesti, kuitenkin viimeistään 27.10.2024. 

Lisätietoa tehtävästä antaa: henkilöstöjohtaja Riikka Yli-Leskijärvi sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 040 674 7711, parhaiten saa kiinni arkisin klo 8-9 tai klo 16-17.



Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja, joka luo puun takaa tulevia ratkaisuja yli 75 vuoden kokemuksella. Työllistämme noin 900 henkeä 14 paikkakunnalla ja liikevaihtomme on lähes 508 miljoona euroa. Kotimaisena perheyrityksenä teemme työtä sydämellä, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työturvallisuuspäällikkö Versowood-konserniin

Riihimäki
Hybridityö, Etätyö

Julkaistu 04.10.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti