Skip to main content

Ulkoaluetyöntekijä

Hei ripeän työotteen omaava ULKOALUETYÖNTEKIJÄ – me etsimme sinua osa-aikaiseen työsuhteeseen viikonloppuvuoroihin HYVINKÄÄLLE!
Työssäsi vastaat asiakaskohteidemme roskakierroksista viikonloppuisin Hyvinkää-Riihimäki akselilla. Talvisin tehtäviisi on mahdollista kuulua myös käsilumitöitä. Tehtävä on osa-aikainen (10h/vk) ja työpäivät ovat lauantaisin ja sunnuntaisin aamuaikaan klo 6-12 välillä, 5h/pv. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä kesäapulaisena aloittaneen Pertun urapolusta
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

Sinulta me odotamme

rivakkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä oman työn organisointikykyä, sillä työtä tehdään paljon itsenäisesti. Alan koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen katsomme eduksesi.
innokkuutta ulkona työskentelyyn ja erinomaista palveluasennetta.
B-ajokorttia, joka on edellytys tehtävän hoitamiseen, sillä liikut työautolla kohteesta toiseen.
suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.
työturvallisuuskorttia, mutta tarvittaessa järjestämme koulutuksen.
nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on suppean turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti

Kiinnostuitko? Hae oheisen linkin kautta viimeistään 31.7.2024! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Kiinteistön ylläpidossa työskentelet aina ajankohtaisessa ammatissa ja huolehdit niin työkavereidesi, asiakkaidemme kuin kiinteistöjen turvallisuudesta ja toimit ennakoivasti – ennen kuin huoltotarvetta huomataankaan.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Jätä hakemus: https://web103.reachmee.com/ext/I021/1907/main?site=9&validator=2f66ed9a...
Työpaikan osoite: -, 05800 Hyvinkää
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.07.2024 08:03
Ilmoitus jätetty: 10.07.2024 11:03
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9b9fa464-eef1-4d22-939e-c259d9ef0602

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

ISS Palvelut vaikuttavuus

ISS Palvelut synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

ISS Palvelut synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for ISS Palvelut

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko ISS Palvelut Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti