Skip to main content

Vahinkokartoittaja

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta vahinkokartoittajaa. Asiakasyrityksemme etsii riveihinsä ammattilaista, jolta löytyy taustalta satojen vahinkokartoitusten kokemus, vahvaa ammattitaitoa, näkemystä alasta ja itsenäinen työote. Valittu henkilön työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. 

Vahinkokartoittajan tehtävässä työskentelet monipuolisten vahinkokohteiden parissa. Työkohteet voivat olla asuinrakennuksia, toimistotiloja ja tuotantokohteita niin yksityisillä asiakkailla kuin isommilla toimijoilla. Vahinkokartoituksen raportointi, kosteusmittausten suorittaminen sekä kuivaustöiden suunnittelu ja laiteasennus kuuluvat tehtävänkuvaasi Vahinkokartoituksia tehdään niin vesivahinko- kuin palovahinkokohteissa, joten toivomme osaamista molemmilta toimialoila. Vahingot kun eivät tule kello kaulassa, niin toisinaan työ on myös nopeatempoista ja vaihtelevaa, joten etsimme henkilöä, joka tarttuu muuttuviinkin suunnitelmiin innolla ja priorisoiden. 

Toivomme hakijalta: 

  • Useamman vuoden ja satojen vahinkokartoitusten kokemusta
  • Kokemusta sekä vesivahinko- että palovahinkokohteista
  • Taitoa kosteusmittausten tekemiseen ja kuivaustöiden suunnitteluun sekä asennukseen.
  • Taitoa hahmottaa korjauskustannuksia realistisesti
  • Tarkkaa työotetta, kykyä hallita kokonaisuuksia
  • Itsenäistä työskentelytapaa ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsotaan rakennusalan koulutus tai muu soveltuva koulutus, mahdollisuus liikkua Pirkanmaan alueella työtehtävien välillä autolla. Työtehtävän palkkaus asettuu valittavan henkilön kokemuksen mukaisesti 2500 - 3500 € välille. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. 

Yritys on pirkanmaalainen toimija, joka on erikoistunut vahinkokohteiden arviointiin ja korjaustöihin. Kokonaisvaltainen palvelumalli takaa vahinkokorjaajan työhön mukavia asiakaskohtaamisia ja saat omassa työssäsi keskittyä työskentelemään ammattitaidollasi. 

----------

Tehtävään haetaan hakujärjestelmämme kautta. Emme huomioi tietoturvasyistä sähköpostitse tehtyjä hakemuksia. 

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista saat HR-asiantuntija Sohvi Hyväriseltä maanantaina 14.10. klo 13.30-16.00 välillä. 

Haku tehtävään on auki 16.10. saakka. 

----------

Lisätiedot:

Sohvi Hyvärinen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
0505965623
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vahinkokartoittaja

Pirkanmaa
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 03.10.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti