Skip to main content

Vakituinen huoneistojen purkutyöntekijä Seinäjoelle

Asiakasyrityksemme toteuttaa huoneistojen ja liiketilojen remontteja asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Autamme nyt heitä etsimään tiimiin vahvistusta nimikkeelläVakituinen huoneistojen purkutyöntekijä SeinäjoelleTehtävänkuvaTyötehtäviin tulee kuulumaan monipuolisesti huoneistojen purkutöitä, kuten esimerkiksi väliseinien, lattioiden, välikattojen, laattojen ja kalusteiden purkua sekä piikkausta. Huoneistot puretaan lähtökohtaisesti remonttia varten. Työtä tehdään vaihtelevissa asiakaskohteissa, joten odotamme hakijalta asiakaspalvelulähtöistä työasennetta ja kykyä työskennellä tarvittaessa myös itsenäisesti. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita.Millaista henkilöä etsimme?Etsimme oma-aloitteista ja laatutietoisen asenteen omaavaa tekijää. Eduksesi on jo kerrytetty kokemus alalta, mutta tärkeämpää on tekevä asenteesi sekä halu oppia alasta lisää. Edellytämme valitulta henkilöltä ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.Mitä sinulle tarjotaan?Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yhtiössä, jossa työtä tehdään asiakaslähtöisesti. Kokeneet kollegat toimivat apunasi ja perehdyttävät sinut tehtävään tarvittaessa. Palkkaus tehtävässä määräytyy osaamisesi mukaan ja kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi.Kiinnostuitko? 
Jos tehtävänkuva herätti mielenkiintosi tai tunnet sopivan henkilön, lue lisää HR Sataman urasivuilta (rekry.hrsatama.fi/jobs) ja lähetä hakemuksesi! Käymme saapuneita hakemuksia läpi jo työpaikkailmoituksen aukioloaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä jää aikailemaan! Mahdolliset lisäkysymykset ja tiedustelut voit välittää Suorahakutiimille sähköpostitse ([email protected]) tai hakua hoitavalle tiimin jäsenelle, jonka tiedot näet ilmoituksen lopusta urasivuiltamme. 
Muuta 

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Seinäjoki
Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa!  => hrsatama.fi Voit jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta, niin pääsemme käsittelemään sen tietoturvallisesti. Huomaathan, että emme vastaanota tai käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Terveisin, Suorahakutiimi, HR Satama www.hrsatama.fi Seuraa meitä somessa: https://www.linkedin.com/compa... https://www.facebook.com/HRSat... https://www.instagram.com/hrsa... 

Jätä hakemus: https://rekry.hrsatama.fi/jobs/5035719-vakituinen-huoneistojen-purkutyon...
Työpaikan osoite: 33100 Tampere
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 28.10.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 01.10.2024 14:47
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bc4a1db4-e064-4eae-96f1-a39756f297ce

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vakituinen huoneistojen purkutyöntekijä Seinäjoelle

HR Satama
Tampere
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti