Skip to main content

Valmistavan opetuksen luokanopettaja, määräaikainen, Kartanon koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Haluaisitko päästä osaksi oppilaan koulupäivää tukea antaen ja yhdessä onnistumisista riemuiten?

Haemme valmistavan opetuksen luokanopettajaa Järvenpään kaupungille Kartanon kouluun.

Tässä työssä pääset opettamaan valmistavan opetuksen luokkaa jo olemassa olevien kolmen luokan lisäksi. Valmistavan opetuksen opettajat toimivat työpareina ja kehittävät yhdessä samanaikaisopetuksen menetelmiä. Työ sijoittuu alakoulun puolelle.

Lukuvuosi valmistavalla luokalla tarjoaa oppilaille mahdollisuuden omaksua lukuvuoden aikana suomen kielessä kehittyvän alkeiskielitaidon tason ennen yleisopetukseen siirtymistä. Valmistavalla luokalla jokainen oppilas opiskelee ja etenee oman opinto-ohjelmansa mukaan. Opettajana vastaat oppilaiden pedagogisista asiakirjoista, arvioinnista ja suomen kielen opetuksesta ja teet yhteistyötä koulun muun henkilökunnan ja oppilaiden huoltajien kanssa.

Kartanon koulu on Järvenpään keskustassa oleva noin 1 000 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussamme on yleisopetuksen ryhmiä, erityisen tuen pienryhmiä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmä. Koulu tarjoaa liikunta- ja musiikkipainotteista opetusta. Tehtävä sijoittuu vuosiluokille 7-9.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Tehtävä on mielenkiintoinen, sillä koko lukuvuosi on tehtävään valitun harteilla. Pääset suunnittelemaan työsi, toteuttamaan opetuksesi oman näköisesti, jättämään positiivisen jäljen oppilaisiin sekä arviointityöhön.

Kartanon yläkoulu on tiivis yhteisö, joka on valmis auttamaan ja tukemaan uutta jäsentä, mutta myös valmis oppimaan häneltä.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Mitä odotamme Sinulta

Haemme pedagogisesti ja didaktisesti taitavaa opettajaa, joka ei pelkää kokeilla ja soveltaa erilaisia opettamistapoja ja -tyylejä unohtamatta pedagogista näkemystä, joka mahdollistaa oppilaalle parhaat edellytykset oppia liikunnan sisältöjä. Tehtävään valitulta odotetaan myös joustavia yhteistyötaitoja, sillä koulun opettajat tekevät paljon yhteistyötä suunnittelussa, toteutuksessa ja toiminnan arvioinnissa. Odotamme myös omaa näkemystä opetuksen ja oppilaiden tarpeiden suhteen

Järvenpäässä lapsen on hyvä kasvaa ja oppia! Me huomaamme hyvän, tunnistamme vahvuudet ja annamme tilaa lapsen omille mielenkiinnon kohteille. Tule tekemään tulevaisuuden Järvenpäätä - tule meille opettajaksi!

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Kartanon koulun vs. rehtori Petteri Roiha, p. 040 315 2332, [email protected]

Odotamme innolla hakemustasi! Hakuaika päättyy 10.10.2024 klo 15.
Jätä hakemuksesi sähköisesti Järvenpään kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta.
Suunnitellut haastattelupäivät ovat 8.-11.10.2024

Kelpoisuusvaatimukset

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Asetuksen 9§:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Kelpoisuus tulee olla saavutettuna ennen hakuajan päättymistä.
Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakemukset.

Palvelussuhteen ehdot

  • Virkasuhde on määräaikainen ajalle 14.10.2024 - 30.6.2025
  • Opetusvelvollisuus 24 tuntia
  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta.
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote
  • Opettajien palkkauksessa on käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä

Tutustu meihin työnantajana. (linkit opetus, yleinen työnantajasivuille)
https://www.jarvenpaa.fi/opetus-ja-kasvatus/perusopetus
https://www.jarvenpaa.fi/yrittaminen-ja-tyo/tyonhakijalle/hae-meille-toihin

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Yhteystietomme

Kartanon koulun vs. rehtori Petteri Roiha, p. 040 315 2332, [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Sijainti
Kaskitie 10
Järvenpää

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Valmistavan opetuksen luokanopettaja, määräaikainen, Kartanon koulu

Järvenpää
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti