Skip to main content

Valmistuksen kunnossapitoasentaja, Olvi Oyj, Iisalmi

Vuonna 1878 perustettu Olvi Oyj on Olvi-konsernin emoyhtiö. Olvi Oyj:n pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Iisalmessa, myynti- ja markkinointitoimisto Helsingissä. Toimimme kuudessa eri maassa Euroopassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 630,6 miljoonaa euroa ja liikevoitto 67,1 miljoonaa euroa. Vuonna 2023 Olvi-konserni valmisti 975,8 miljoonaa litraa juomia. Konsernin henkilömäärä oli 2 376.

Haemme Iisalmeen kunnossapitoasentajaa osaksi valmistuksen tiimiä.

Kehitämme valmistuksen toimintatapoja ja etsimme nyt uuteen rooliin kunnossapitoasentajaa. Valmistuksessa työskennellään Olvin tuotteiden valmistuksen keskiössä, raaka-aineiden vastaanotosta juomien valmistumiseen asti.

Valmistuksen kunnossapitoasentajan työtehtäviin kuuluu laitteiden ja koneiden ennakkohuolto- sekä huolto- ja korjaustyötehtäviä. Lisäksi osallistut tarvittavien varaosien hallintaan ja opastat valmistuksen panimo-operaattoreita käyttäjäkunnossapitotehtäviin. Huolehdit itsenäisesti viankorjaus- ja ennakkohuoltotehtävistä sekä olet halukas osallistumaan omalta osaltasi kunnossapitotoiminnan ja turvallisen työskentelyn kehittämiseen. Pääset osallistumaan myös uusien investointien kunnossapitosuunnitelmien tekemiseen. Käytössämme on Novi by Pinja kunnossapitojärjestelmä. Tehtävään kuuluu työtilanteen mukaan myös juomien valmistukseen liittyviä työtehtäviä.

Työaika on arkisin 7-15.30, sisältäen tarvittaessa työskentelyä iltaisin / öisin tai viikonloppuisin esimerkiksi valmistuksen huoltojen tai akuuttien kunnossapitotöiden aikana. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan Suomen elintarviketyöläisten liitto SEL ry:n työehtosopimusta. Tehtävässä raportoit valmistuspäällikölle ja teet tiivistä yhteistyötä kunnossapidon ja valmistuksen muiden teknisten henkilöiden kanssa.

Tehtävään vaaditaan

  • Kokemusta kunnossapitoasentajan / kunnossapidon tehtävistä 
  • Tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus
  • Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuutta
  • Sujuva suomen kielen taito sekä kommunikointi englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan panimoprosessin ja -tuotteiden tuntemus tai halukkuus oppia niitä, automaatiolaitteiden tuntemus sekä aikaisempi elintarvikealan työkokemus.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kansainvälisessä ja kehittyvässä pörssiyhtiössä. Työssä pääset kehittymään ammatillisesti ja mahdollistamme osallistumisen erilaisiin koulutuksiin. Saat tueksesi positiiviset ja osaavat kollegat, sekä valmistuksen että kunnossapidon osastoilta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa valmistuspäällikkö Mika Tuomola, [email protected] tai mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja Jani Sirviö, [email protected] ja puhelimitse +358504792167 tiistaisin 22.10. ja 29.10. klo 12-14.

Hakuaika tehtävään päättyy 31.10.2024

Olvi valmistaa oluita, siidereitä, lonkeroita, virvoitusjuomia, kivennäis- ja vitamiinivesiä, urheilujuomia ja energiajuomia. Päätuotemerkit Suomessa ovat OLVI, Sandels, A.Le Coq, FIZZ, Sherwood, Kane's, TEHO, Olvi Vichy ja KevytOlo.

Kestävän kehityksen edistäminen on keskeinen osa strategiaamme sekä päivittäistä toimintamme. Teemme jatkuvasti työtä pienentääksemme ympäristöjalanjälkeämme ja lisätäksemme resurssitehokkuutta. Panostamme vastuullisiin toimintamalleihin sekä turvallisen, innostavan ja positiivisen työympäristön ylläpitämiseen. Myös monipuolisen ja vastuullisen tuotevalikoiman rakentaminen sekä vastuullisen juomakulttuurin edistäminen on tekemisemme painopisteinä. Koemme, että kehittämällä omaa toimintaamme entistä vastuullisemmaksi, autamme samalla kumppaneitamme, asiakkaitamme ja kuluttajiamme tekemään vastuullisia valintoja.
http://www.olvi.fi/vastuullisuus
 

Olvi vaikuttavuus

Olvi synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Olvi synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen fyysiseen terveyteen ja henkiseen terveyteen, luokassa Terveys.
Upright data for Olvi

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Olvi Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Valmistuksen kunnossapitoasentaja, Olvi Oyj, Iisalmi

Iisalmi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti