Skip to main content

Nappa Machine Oy on nostolaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys, joka toimii Valkealasta käsin koko Suomen alueella. Toimimme useiden nostolaitemerkkien virallisena huoltopisteenä, minkä lisäksi huollamme ja korjaamme nostolaitteita merkistä ja mallista riippumatta. Toimitiloissamme teemme myös nostolaitteiden 10-vuotistarkastuksia kaikkiin nostolaitteisiin.

Toimintamme laajentuessa haemme

VARAOSAMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Haemme reipasta, positiivista ja oma-aloitteista henkilöä vahvistamaan varaosamyyntitiimiämme. Monipuoliset työtehtävät tulevat vaihtelemaan asiakaspalvelusta ja varastonhallinnasta varaosien myyntiin, tilaamiseen ja laskutukseen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta nostolaitteista ja korjaamotoiminnasta sekä vahvaa kiinnostusta tekniikkaan ja hydrauliikkaan. Vastaat osaltasi korjaamon sujuvasta toiminnasta, asiakastyytyväisyydestä sekä hyvästä ja joustavasta palvelusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Pääset osaksi innovatiivista työyhteisöä, missä on mahdollista kasvattaa omaa ammattitaitoa ja hyvät mahdollisuudet edetä urallasi. Olemme vahvasti tulevaisuuteen katsova yritys ja kehitämme toimintaamme yhdessä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Meillä saat hyvät työsuhde-edut kuten työsuhdepyörä ja laajat Smartum-edut sekä pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa. Laita hakemus tulemaan!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 1.9.2024 mennessä sähköpostiin [email protected]. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/860b8d8b-8...
Yhteystiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemus 1.9.2024 mennessä sähköpostiin [email protected]. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Juha Kauppinen, Puh: 0400762047, [email protected]
Työpaikan osoite: Teollisuustie 7, 45360 Valkeala
Palkkaus: Työehtosopimuksen mukainen
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 15.07.2024 02:18
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 860b8d8b-87fa-44e8-be33-031fea49a287

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varaosamyyjä

Nappa Machine Oy
45370 Valkeala
Kouvola
Kymenlaakso
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti