Skip to main content

Varastotyöntekijä

    Varastotyöntekijä

    Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Kauhavalle kahta varastotyöntekijää. Rekrytoinnit suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksen sekä Wulff Worksin kanssa, mutta hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Wulff Works työkuormituksen keskittämiseksi.

    Valitut henkilöt tulevat työskentelemään sisälogistiikan työtehtävien parissa. Hakijoilta odotamme täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa, trukkiajotaitoa sekä valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on alkuun määräaikainen sesonkityöntekijän paikka, arviolta elokuun / syyskuun loppuun saakka, mutta todennäköistä on, että toisen valitun henkilön työsuhde jatkuu pidempiaikaisesti. Työssä vaaditan huolellisuutta ja tarkkuutta sekä erinomaista asennetta työntekoa kohtaan.

    Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä heti hakemus osoitteessa https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/5330834 ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

    Mikäli haluat tietää lisää, soita Ramille:

    Rami Korpi
    041 732 5380
    [email protected]

    Wulff Works Oy

    Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

    Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Varastotyöntekijä

    Wulff Works Oy
    62300 Kauhava
    Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

    Julkaistu 25.06.2024

    Samankaltaisia työpaikkoja

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti