Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä

VARASTOTYÖ, OULU

TYÖTEHTÄVÄ

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu erilaisten artikkeleiden keräily tilausten mukaisesti, pakkaaminen ja lähettämötyö. Myös pienet kokoonpanotehtävät voivat kuulua työhön. Työvuorot sijoittuvat klo 7 - 22 välille ja töitä tehdään maanantaista perjantaihin. Työt alkavat elokuussa ja alustava kesto maaliskuun loppuun saakka. Tehtävässä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Palkkaus AKT:n tessin mukaisesti. Viikoittaista työaikaa voidaan muokata, joten työ sopii myös opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle tai toista työtä tekevälle.

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta varastotyöstä, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Teet töitä luotettavasti ja hyvällä asenteella kiireessäkin. Osaat toimia tiimin jäsenenä, mutta kannat myös vastuun omasta tekemisestäsi.

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Työturvallisuuskortti on vaatimuksena ja trukkikortti/trukin käyttötaito on plussaa.

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 04.08.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:
Annukka Sulonen, Adecco, 040 687 2632, [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa: Annukka Sulonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti