Skip to main content

Varastotyöntekijä

Etsimme varastotyöntekijää elintarvikealan yritykseen.

Suomen Sillikonttori on suomalainen, vuonna 2015 perustettu sillinjalostusyritys. Yrityksen missiona on palauttaa kunniaan perinteinen suomalainen sillinjalostus tuomalla markkinoille parhaalla osaamisella parhaista raaka-aineista valmistettuja sillituotteita. Sillit pyydetään vastuullisesti ja laatuajattelu kattaa koko tuotantoketjun. Sillikonttori sijaitsee Rymättylän Röölän sillisatamassa.

Työn kuvaus:

Varastotyöntekijän työhön kuuluu tuotteiden keräilyä reippaalla tahdilla, tarkkuus huomioiden. Keräilyä tehdään sekä käsin että trukilla.

Muita varaston työtehtäviä on mm. materiaalien kuljettaminen trukilla, lavojen kelmutus ja hyllytys. Työ on seisomatyötä ja päivän aikana liikutaan talon sisällä, joten työssä tarvitaan hyvää peruskuntoa.

Työtä tehdään täysipäiväisesti arkisin klo 7.00-14.30. Aloitus 21.10. ja kesto jouluun asti. Työpaikalle ei pääse julkisella liikenteellä, eli sinne pääseminen vaatii auton.

Odotamme:

Toivomme reipasta ja omatoimista työotetta sekä sitoutumista koko sesonkiaikaan. Aikaisempi kokemus varastotöistä on plussaa. Myös aiempi kokemus trukinajosta on toivottavaa, esim. vastapainotrukki tai työntömastotrukki.

Tärkeintä on nopeatahtisuus, vastuullinen työasenne sekä hyvät yhteistyötaidot. Edellytämme suomen kielen taitoa ja perus hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen työ elintarvikealan yrityksessä. Tehtäviin annetaan perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.

Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöala HELAn jäsen. Liity tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Jätä hakemus: http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/23169770
Työpaikan osoite: Röölä, 21150
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 18.10.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 08.10.2024 14:37
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0da5d79d-99ba-4958-afb2-603e0244ce7c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä

Henkilöstöliiga Turku Oy
Naantali
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti