Skip to main content

Varastotyöntekijä, DHL Supply Chain

'' DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Supply Chain tuottaa asiakkailleen toimitusketjun hallintaan ja operointiin liittyviä laajoja logistiikka- ja tiedonhallintaratkaisuja. Vahvuutenamme on maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ja paikallinen erikoisosaaminen. ''

Etsimme yhteistyössä DHL Supply Chainin kanssa varastotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin heidän Viinikkalassa sijaitsevalle varastolle. Työtä tehdään pääasiassa vuorotyönä klo 06-20 välillä. Työt pääsee aloittamaan nopealla aikataululla tai sopimuksen mukaan. Tehtävästä maksetaan AKT- tessin mukaista palkkaa (0-3-vuoden kokemuksella 16,09 €/h + lisät).

Työssä käsitellään lentorahtia, joten työntekijöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi tavaran vastaanottoa, keräystä, pakkaamista, lähetystä tai hyllytystä. Myös päätteillä tehtävät työt voivat kuulua tehtäviisi.

Tehtävä sopii henkilölle, jolta löytyy työkokemusta erilaisista varastotöistä. Myös kokemus työntömastosta, korkeakeräilijästä tai pinkkarista katsotaan eduksesi. Arvostamme lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta ja toimeentarttuvaa asennetta.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan sitä pikimmiten osoitteessa www.adecco.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voi kysellä hausta vastaavalta HR-konsultilta sähköpostitse, [email protected].

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jasmin Rajamäki, 040 630 9032, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti