Skip to main content

Varastotyöntekijä lauantaivuoroihin Assistorille

Assistor on autoalan varaosa- ja materiaalitoimituksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Tarjoamme tarkkaa ja nopeaa toimitusta vaativien varaosien ja materiaalien varastointi- ja kokonaistoimitusratkaisuja Suomessa ja lähialueilla. Korkea laatu, toimitusvarmuus ja nopea toimitus ovat toimintamme kulmakiviä. Assistor Oy Ab on osa Veho-konsernia.

Etsimme energisiä ja motivoituneita varastotyöntekijöitä osa-aikaisiin tehtäviin Vantaan Aviapolikseen. Jos olet valmis työskentelemään tarvittaessa töihin kutsuttavana joustavasti aamuisin ja iltaisin, meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen mahdollisuus!

Työnkuvaasi kuuluu monipuolisia varaston työtehtäviä, kuten tavaroiden vastaanottoa, keräilyä, pakkausta ja hyllytystä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä käyttämään trukin ja korkeakeräilijän, jos sinulla ei vielä ole aiempaa kokemusta niistä. Erityisesti tarvitsemme tekijöitä lauantaivuoroihin, joten toivomme sitoutumista vähintään muutamaan lauantaihin kuukaudessa. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaille klo 6-22 välille.

Meille on tärkeää, että sinulla on tarkka ja huolellinen työskentelytapa, sillä osa käsiteltävistä tuotteista on pieniä. Hyvä peruskunto on myös tarpeen, koska työtehtävät vaihtelevat kevyistä keskiraskaisiin. Aiempi kokemus varastotyöstä ja trukin käytöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Me arvostamme erityisesti joustavuutta ja halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavaa lähestymistä työhön ja vuorojen sopimiseen.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat yhdistää työn ja opiskelun joustavasti, lisätöitä kaipaaville, jotka haluavat tienata extraa joustavilla työvuoroilla, sekä myös eläkeläisille, jotka haluavat pysyä aktiivisina ja osallistua monipuolisiin työtehtäviin.

Aloitus tehtävässä on mahdollista sopimuksen mukaan ja toivomme, että pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palkkaus määräytyy Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan (Auto- ja konekaupan osa).

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten jätäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä. Emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Jenna Lamppu
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
[email protected]

Hanna Rasimäki
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä lauantaivuoroihin Assistorille

Uusimaa
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.09.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti