Skip to main content

Varastotyöntekijöitä

    Varastotyöntekijöitä kausityöhön

    Etsimme motivoituneita ja ahkeria varastotyöntekijöitä lähettämön ja pakkaamon tehtäviin arvostetulle asiakkaallemme Vantaalle. Odotamme sinulta tarkkuutta, nopeutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työt ajoittuvat joulua edeltävään sesonkiin ja kestävät arviolta 1,5 kuukautta. Työsi on kokoaikainen ja täyspäiväinen. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi nyt!

    Tehtävät:

    Tehtäviisi kuuluu pääasiallisesti lähettämön ja pakkaamon tehtäviä. Työskentely on ajoittain hektisessä työssä raskasta ja vaativaa. Työssä vastaat omalla toiminnallasi riittävästä tehokkuudesta. Saat työhön kattavan perehdytyksen, sekä osaavat kollegat ympärillesi.

    Odotamme sinulta:

    Odotamme sinulta periksiantamatonta ja motivoitunutta asennetta. Tärkeää työlle on, että olet luonteeltasi tarkka tekijä, mutta kykenet suorittamaan työtäsi myös joutuisasti. Hakijalle luetaan eduksi aiempi varastokokemus, B-ajokortti ja oma auto. Työtehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen ymmärrystä. Tässä työssä asenne ratkaisee. 

    Tarjoamme sinulle:

    Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä alan vakavaraiselle toimijalle, jossa saat käyttöösi laadukkaat työvälineet sekä työnjohdon, joka huomioi ja kuuntelee tarpeesi. Hyvä työilmapiiri ja mukavat kollegat tekevät työpaikasta ainutlaatuisen. Palkkaus pohjautuu valittavien henkilöiden osaamiseen ja Elintarvikealan TES:n.

    [email protected] 

    Wulff Works Oy 

     

    Parempi maailma työntekijä kerrallaan! 

    Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti