Skip to main content

Varastotyöntekijöitä Hyvinkäälle

Etsimme asiakkaallemme Hyvinkäällä varastotyöntekijöitä.

Varastotöissä työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden vastaanottoa, lähettämistä, keräilyä ja/tai purkamista ja hyllyttämistä. Työ on pääosin itsenäistä, mutta työpaikalta löydät kyllä mukavaa seuraa tauoille.
Työ alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian ja kestää elokuulle, mahdollisesti pidempäänkin.

Toivomme sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon. Eduksesi on, jos olet aikaisemminkin työskennellyt varastotöiden parissa, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös kokemus trukin käsittelystä on etunasi haussa, sekä koulutus alalle. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut asenne! Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa arkisin. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto helpottaa töihin kulkemista. Työkielenä tässä työssä on suomen kieli.

Saat työhön kattavan perehdytyksen, mukavan ja luotettavan työtiimin. Adeccon työntekijänä voit olla varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat aina lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi www.adecco.fi linkin kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja antaa Adeccon Linda Törmä p. 040 677 2794

Tsemppiä hakuun!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Linda Törmä, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco
Hyvinkää
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.06.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti