Skip to main content

Varavoimalaitosten laitosvastuuhenkilö, Caverion

Teollisuuden kunnossapidon ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Etsimme nyt varavoimalaitosten laitosvastuuhenkilöä meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen.

Tarjolla on täydellinen tehtävä alan ammattilaiselle tai tulevaisuuden osaajalle, joka haluaa päästä työskentelemään varavoimalaitosten kunnossapito- ja käyttötehtävien parissa. Työ on päivätyötä, johon mahdollisesti sisältyy päivystystä ja hälytysluonteista työtä.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi varavoimalaitosten koeajot, ennakkohuoltojen suorittaminen, sammutusjärjestelmien kuukausikokeilut, vianhaku ja -korjaus, sekä asennustyöt. Työhön liittyy tietoteknisten laitteiden ja automaatiojärjestelmien käyttöä. Työskentelet pääosin itsenäisesti kahdella laitoksellamme, jotka sijaitsevat Porvoon Kilpilahdella ja Tolkkisissa.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Soveltuva sähköalan koulutus.
  • Aikaisempaa kokemusta kunnossapidosta siten, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn.
  • Hyvä englannin kielen osaaminen; pystyt kommunikoimaan englanniksi ja ymmärrät alan teknistä sanastoa.
  • B-ajokortti.
  • Oma-aloitteinen ja reipas asenne työskentelyyn.
  • Asiakaslähtöisyyttä; työskentelet pitkäaikaisen asiakkaamme tiloissa.

Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden, sekä kokemuksen suurjännitelaitteista, ja teollisuuden tai voimalaitosten kunnossapidosta.

Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys ja terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

  • Mahdollisuuden kehittyä teollisuuden kunnossapidon huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.
  • Hyvän perehdytyksen ja oman tiimin tuen, kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.
  • Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.
  • Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.
  • Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.
  • Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Sami ja Santeri tai Kalle. Katso myös https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 15.9.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin sähköjärjestelmäasiantuntija Juha Keskitalo; [email protected] tai +358 50 4542819. Parhaiten tavoitat Juhan arkisin päiväsaikaan.

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Me saamme rakennukset, infran ja teollisuuden toimimaan sopusoinnussa niin, että ne palvelevat ihmisiä. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat noin 15 000 huippuammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta! 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

www.assemblincaverion.com

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti