Skip to main content

Varhaiskasvatuksen laaja-alainen eritysopettaja

Tule meille laaja-alaiseksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi vakinaiseen työsuhteeseen 1.10.2024 alkaen.

Laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan työ on monipuolista ja innostavaa kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Työkokonaisuuteen kuuluu Liedon keskustan alueella toimivien Melukylän ja Kisakallion päiväkotien laaja-alaisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimiminen.
Melukylän / Kisakallion päiväkodin johtaja ja apulaisjohtaja vastaavat samasta työkokonaisuudesta. . Varhaiskasvatuksen laaja-alaisten erityisopettajien työkokonaisuuksia tarkastellaan vuosittain.

Päiväkodin johtaja, apulaisjohtaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja muodostavat Melukylän ja Kisakallion päiväkotien johtoryhmän, jonka tehtävänä on suunnitella ja arvioida toimintakulttuurin kehittämistä päiväkodeissa. Varhaiskasvatuksen erityisopettajana tuot erityispedagogiikan näkökulman johtoryhmän toimintaan

Vastaat yhdessä muun kasvatushenkilöstön kanssa yksiköissä tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Työn tarkoituksena on tukea lapsen osallisuutta ryhmän toimintaan, kokea onnistumisia ja mahdollistaa inkluusion toteutuminen lapsiryhmässä.

Liedon vasu ja esiopetussuunnitelma ohjaa kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja kehittävä arviointi kuuluvat kiinteästi työhömme. Pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko kasvatusyhteisön kanssa. Toimit myös lapsiryhmässä samanaikaisopettajana mallittamassa ryhmän toimintaa. Huoltajien kuuleminen lapsen tuen hallintopäätöksissä on osa työtäsi.

Tukenasi työssäsi toimii päiväkodin johtajan ja apulaisjohtajan lisäksi varhaiskasvatuksen toimintaterapeutti, konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja varhaiskasvatuksen digitutor.

TARJOAMME SINULLE
• monipuolisen tuen esihenkilöiden, varhaiskasvatuksen laaja-alaisen erityisopettajan, varhaiskasvatuksen toimintaterapeutin ja digitutorin taholta
• mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
• henkilökohtaisen työpuhelimen ja kannettavan tietokoneen
• digitaalisesti hyvin varustellun varhaiskasvatusympäristön
• Mehiläisen työterveyshuollon palvelut
• työhyvinvointia tukevia palveluita mm. maksuton kuntosali ja ePassi (150 €)

Arvostamme kokemusta tuen tarpeessa olevien lasten kanssa toimimisesta sekä vuorovaikutustaitoja henkilöstön ohjaamisessa. Tehtävä edellyttää aktiivista työn kehittämishalukkuutta ja kykyä toimia rakentavasti ja yhteisöllisesti. Lisäksi vaaditaan positiivista työotetta sekä joustavuutta toimia jatkuvassa muutoksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/ 2018) 30§:n mukainen kelpoisuus. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Tehtävään valittavan tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Noudatamme valinnassa 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka 3047,89 - 3147,89 €/kk + mahdolliset lisät

Liedossa 6.9.2024

Toimialajohtaja, sivistyspalvelut

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620079/fi_FI
Yhteystiedot: Melukylän ja Kisakallion päiväkodin johtaja Vilma Virta, puh.040 6628 627
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 3047,89–3147,89 €/kk
Työ alkaa: 01.10.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.09.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 06.09.2024 15:55
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7f2e6cff-bf7e-4f51-b6bf-b4d918881b85

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti