Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, INTO SCHOOL, Lauttasaari, Helsinki

Tervetuloa INTO SCHOOLiin - Suomen innostavimpaan päiväkotiin!

Pienessä päiväkodissamme on kolme ryhmää, ja tarjoamme 1-6-vuotiaille lapsille varhaiskasvatusta, joka perustuu kansainvälisesti palkittuun pedagogiikkaamme.

Innostamme lapsia tarinankerrontaan, musiikin tekemiseen, uteliaisuuteen ja rohkeuteen. Vaalimme lasten luovuutta ja itseluottamusta sekä kannustamme pitämään huolta itsestä, muista ja ympäristöstä.

Osana viikko-ohjelmaamme ovat ympäristökasvatukseen keskittyvä INTO Forest sekä diskoperjantait. Lisäksi käytössämme on Kide Science -materiaalit. Toimintavuotemme pedagoginen teema on hoiva ja huolenpito, ja ensisijaisena tavoitteenamme on lasten osallisuuden aito lisääminen.

Etsimme nyt kokenutta, työhönsä intohimolla ja lapsiin lämmöllä suhtautuvaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa osaksi timanttista tiimiämme. Toivomme hakijalta vähintään 3 vuoden työkokemusta, kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi sekä innostunutta ja luovaa otetta työhön. Erityisosaaminen musiikin ja muun taiteen alalla sekä digipedagoginen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijöillemme palkan ja työterveyspalveluiden lisäksi kuukausittaisen, henkilökohtaisen hyvinvointilisän, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla esimerkiksi liikuntaan, hierontaan tai kulttuuriin. Lisän voi halutessaan käyttää myös työmatkoihin.

Jos kiinnostuit paikasta, pyydämme sinua täyttämään hakemuksen nettisivuillamme https://www.intoschool.org/tyopaikat. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.

Tervetuloa Suomen innostavimpaan päiväkotiin!
www.intoschool.org

Jätä hakemus: https://www.intoschool.org/tyopaikat
Yhteystiedot: Jos kiinnostuit paikasta, pyydämme sinua täyttämään hakemuksen nettisivuillamme https://www.intoschool.org/tyopaikat. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.
Työpaikan osoite: Itälahdenkatu 2, 00210 Helsinki
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.10.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 30.09.2024 22:12
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 877ad293-3ad8-49e9-ba5d-1231f6179a98

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti