Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Kosken Tl kunnan varhaiskasvatukseen. Kunnassamme toimii kaksi päiväkotia, päiväkoti Naavatassu ja päiväkoti Töpöhännän tupa. Päiväkoti Töpöhännän tuvassa järjestetään esiopetus sekä sitä täydentävä varhaiskasvatus. Päiväkodeissamme lapsi saa kokeilla, tutkia, tehdä ja oppia vuorovaikutuksessa ryhmän lasten ja kasvattajien kanssa. Varhaiskasvatuksessamme arvostetaan turvallista, lapsilähtöistä ja tasapuolista kasvu- ja oppimisympäristöä. Meillä on maltilliset ryhmäkoot sekä loistavat resurssit.

Varhaiskasvatuksen opettajalla on pedagoginen kokonaisvastuu lapsiryhmän toiminnasta. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmänsä hoidon, kasvatuksen ja opetuksen suunnittelusta yhdessä ryhmän työtiimin kanssa. Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta sekä tiimityötaitoja.

Kosken Tl kunta tarjoaa työntekijöilleen smartum-edun, ilmaiset kuntosalin ja jumpat. Varhaiskasvatuksen työntekijöille varataan joka vuosi työvaateraha. Koskella Tl löytyy mahdollisuuksia liikkua läpi vuoden. Useat ulkoilualueet frisbeegolfratoineen ja laavuineen, idyllinen uimaranta sekä sisäliikuntahallin monipuolinen tarjonta.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Varhaiskasvatuslaki 540/2018. Esiopettajan pätevyys katsotaan eduksi.

Varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 2804,76 euroa kuukaudessa.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/d42ab0eb-1...
Yhteystiedot: Sivistyslautakunnalle osoitetut hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl tai sähköpostitse [email protected].
varhaiskasvatusjohtaja Piritta Sihvonen puh. 044 744 1132
Työpaikan osoite: Härkätie 12, 31500 Koski tl
Palkkaus: Palkka on 2804,76 euroa /kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.07.2024 11:00
Ilmoitus jätetty: 24.06.2024 14:58
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d42ab0eb-15b3-44d0-bcce-a60fbe9552d7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti