Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana 1 varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä Nuppulan päiväkodissa ajalle 2.12.2024 - 30.4.2025. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sijoittuu päiväkodin alle 3-vuotiaiden ryhmään.

Nuppulan päiväkoti on valmistunut syksyllä 2019 ja sijaitsee Haukivuorella. Mikkeliin ja Pieksämäelle matkaa on noin 40 km. Päiväkodissa on kolme lapsiryhmää. Päiväkoti on vuoropäiväkoti ja on avoinna hoidontarpeiden mukaisesti myös iltaisin, öisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kuuluu päävastuu lasten opetuksesta, kasvatuksesta ja hoidosta sekä lapsiryhmän toiminnan pedagogisesta suunnittelusta ja arvioinnista. Varhaiskasvatuksen opettajan vastuulla on myös lapsen henkilökohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman laatiminen ja arviointi. Tehtävä on sijaisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 26 §:n mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75§) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatti, soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 277/2005) ja asetus 608/2005).

Työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,25 tuntia/viikko. Varhaiskasvatuksen opettajan työaika sijoittuu pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 7.00 - 17.00 väliselle ajalle. Viikoittainen SAK-työaika on suunniteltu työvuoroihin. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot kelpoisuusehdot täyttävällä OVTES:n mukaan.

Keväällä toteutetun asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksena lasten huoltajat antoivat arvokasta ja myönteistä palautetta toiminnastamme. Olet tervetullut rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon. Me Mikkelissä rakastamme uusia ideoita ja ennakkoluulotonta ajattelua. Olemme uskalias ja heittäytyvä tekijöiden yhteisö, jonka intohimona on kehittää ja kehittyä, innostaa ja innostua. Arvostamme pedagogista, kehittämismyönteistä ja sensitiivistä työotetta. Leikkipedagogiikka on ollut kehittämisteemamme syksystä 2022 lähtien. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja esiopetuksen opetussuunnitelma sekä paikalliset suunnitelmat.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella 8.11.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluja voidaan järjestää jo hakuaikana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
https://fi.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa (ei viikolla 43)
Päiväkodin johtaja
Maarit Luukkonen
Puh. 044 794 5603
maarit.luukkonen(at)sivistys.mikkeli.fi

Tietoa organisaatiosta

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.000 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Sijainti
Keskustie 50
51600 Haukivuori

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja

Mikkeli
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti