Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, päiväkoti Lammikko, Kontula

Vakinainen työsuhde

Itäinen suurpiiri, Kontula, Varhaiskasvatusyksikkö Lammikko-Pihapirtti

Työavain: KASKO-02-1305-24
Haku Päättyy: 31.10.2024 klo 16:00
Palkka: 3139,29 euroa/kk
Palvelussuhde: 7.1.2025
Työpaikan osoite: Sakara 3, 00940

Hei kaikki eskariopettajan työstä kiinnostuneet! Haemme mukavaan joukkoomme eskariopettajaa.

Työpareinasi ovat lastenhoitaja ja erityisavustaja ja tottakai toisen ryhmän eskariopettaja Voit olla konkari tai vasta urasi alussa. Perehdytämme sinut tehtävään tarpeet huomioiden. Päiväkoti Lammikossa on 2 eskariryhmää ja 3 varhaiskasvatusryhmää. Lisäksi yksikössämme työskentelee yksikkö veo ja tarveperusteinen veo. Olemme juuri muuttaneet uusiin tiloihin, joissa toimimme toistaiseksi. Pääset vielä mukavasti mukaan uuden oppimisympäristön rakentamiseen ja organisoimiseen.

Yhteistyökoulu Vesalan peruskoulu löytyy ihan naapurista!

Yksikössämme, johon kuuluu Lammikon lisäksi päiväkoti Pihapirtti, arvostamme taitoa kohdata lapsi sensitiivisesti ja lämpimästi.
Oppiminen tapahtuu eri sisältökokonaisuuksia yhdistäen mm. tekemällä, tutkimalla, ihmettelemällä ja leikkimällä.
Positiivinen pedagogiikka ja ratkaisukeskeiset toimintatavat ovat meille tärkeitä. Musiikki näkyy ja kuuluu toiminnassamme.

Odotamme, että osaat toiminnan suunnittelun ja organisoinnin ja että omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Toimipaikkamme sijaitsee kansainvälisessä Kontulassa. Läheltämme löytyy luontoa ja hyviä palveluja. Liikenneyhteydet ovat myös mainiot.

Tehtävä on aluksi 7.1.-28.2.2025 määräaikainen ja 1.3.2025 alkaen vakinainen. Tervetuloa iloiseen joukkoomme. Olemme saaneet henkilöstökyselyissä hyviä tuloksia! Ota rohkeasti yhteyttä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Esiopetuksesta vastaavan määräaikainen tehtävälisä on 72,89 euroa/kk.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Sinulta edellytetään myös kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Luemme eduksi halun kehittyä työssään.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Taina Saariluoma
0931062789
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-lammikko

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti