Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, Matinraitin päiväkoti

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, haluatko tulla mukaan varhaiskasvatuksesta ja sen kehittämisestä innostuneeseen joukkoomme?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Matinraitin päiväkotiin Espooseen. Päiväkodissamme on kahdeksan eri ryhmää. Työskentelet tämän kauden 2-5-vuotiaiden ryhmässä.

Meillä on töissä huipputyyppejä ja jokaisessa ryhmässä työskentelee kaksi opettajaa. Päiväkodistamme löytyy sekä nuoruutta että pitkää kokemusta. Työssäsi saat tukea kiekulta ja lveolta.

Asiakaskuntamme on monikulttuurinen ja sovellamme työssämme positiivista pedagogiikkaa. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä, retkikohteita löytyy monta aivan lähialueelta.

Toivomme, että olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja sinulla on vahva pedagoginen osaaminen tai into oppia.

Soita rohkeasti ja tule käymään ja tutustumaan!

Työpaikan nimi ja osoite: Matinraitin päiväkoti, Matinraitti 2, 02230 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen. Maksamme tehtäväkohtaisen palkan lisäksi kannustuslisää, joka on 160 €/kk.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa. Lisäksi arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi [email protected]. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/63930

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön varajohtaja Anthony King, puh. 040 636 9460, [email protected] ajalla 24.6. - 15.7.2024.

Tietoa organisaatiosta

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen.

Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Sijainti
Matinraitti 2
02230 Espoo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti