Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Pikkusuo, Paloheinä

Vakinainen työsuhde

Pohjoinen suurpiiri, Paloheinä, Varhaiskasvatusyksikkö Pikkusuo

Työavain: KASKO-02-1233-24
Haku Päättyy: 18.09.2024 klo 16:00
Palkka: 3139,29 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Pikkusuonkuja 3-5, 00670

Pikkusuon päiväkoti keskuspuiston kupeessa Paloheinässä etsi joukkoonsa uutta opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tällä toimintakaudella tehtävä sijoittuu Menninkäisten ryhmään, jossa lapset ovat 5-vuotiaita ja työparinasi työskentelee kokenut varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Pikkusuon varhaiskasvatusyksikkö koostuu kahdesta samalla tontilla sijaitsevasta kodikkaasta päiväkotirakennuksista, Pikkusuosta ja Suosaaresta. Olemme pieni varhaiskasvatusyksikkö, jossa 8 ryhmää seikkailee yhdessä ja erikseen arjen touhuissa.
Päiväkodilla on omat pihat ja aidan takaa alkaa keskuspuisto lukuisine ulkoilumahdollisuuksineen. Olemme iloisina käyttäneet keskuspuiston retkeilymahdollisuuksia hyväksemme, kuten myös Paloheinän tarjoamia muita liikuntamahdollisuuksia. Pohjoisen alueemme vahvuutena on toimivat järjestelyt erilaisten oppimisympäristöjen käyttöön, meitä rajoittaa vain se, miten me päivämme suunnittelemme.

Me Pikkusuolla olemme ylpeitä tavastamme kohdata lapset ja perheet sekä sensitiivisestä työotteestamme. Tällä toimintakaudella liikumme satujen maailmassa ja retkeilemme ympäröivässä luonnossa, sen muutosta samalla seuraten.

Työyhteisönä olemme hitsautuneet hyvin yhteen ja toivomme sinun tuovan mukanasi joukkoomme raikkaan tuulahduksen työn iloa ja huumoria sekä avointa vuorovaikutusta. Meillä keskustellaan varhaiskasvatuksesta, pedagogiikasta sekä kehitetään henkilöstön osaamista Helsingin kaupungin tarjoamien koulutusten avulla. Työyhteisönä meillä on osaamista, jota mielellään jaamme toisillemme sekä autamme tarvittaessa. Opettajana tulet löytämään viereltäsi päteviä kollegoita, joiden kanssa keskustella ja joiden ammattitaitoon voit luottaa.

Oletpa sitten kokenut konkari tai vasta valmistunut opettaja, saat meiltä tukea opettajuuteesi ja ryhmän toimintaan. Tervetuloa Pikkusuolle!

Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat opettajat. Työt meillä voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan ja pystymme joustamaan opintojesi mukaan työn kanssa. Päiväkodin arkea voit käydä kurkkaamassa Instagramista pk.pikkusuo.

Tervetuloa Pikkusuolle!


Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Anniina Siponen
0931069831
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-pikkusuo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti