Skip to main content

Varhaiskasvatuksen sosionomi, päiväkoti Sompasaari, Sompasaari

Vakinainen työsuhde

Keskinen suurpiiri, Sompasaari, Sompasaari

Työavain: KASKO-02-1297-24
Haku Päättyy: 31.10.2024 klo 16:00
Palkka: 2943,92 euroa/kk
Palvelussuhde: 7.01.2025
Työpaikan osoite: Priki Johannan kuja 4, 00540

Oletko varhaiskasvatuksen sosionomi ja haluat lähteä kehittämään sosionomiosaamistasi uudessa, vasta-avatussa päiväkodissa?

Päiväkoti Sompasaaren toiminta-ajatus pohjautuu lasten tunne-elämän ja sosiaalisen kasvun tukemiseen, oppimishalun herättämiseen, kaveritaitojen vahvistamiseen sekä turvallisen kasvuympäristön luomiseen. Arjessa kohtaamme lapset aidolla läsnäololla varmistaen osallisuuden ja leikin toteutumisen. Etsimme nyt sosionomia 1-vuotiaiden lasten Pookit ryhmään.

Osana tiimiä vastaat lasten tarpeisiin päivittäisessä toiminnassa ja olet mukana rakentamassa ja kehittämässä lapsiryhmäsi toimintakulttuuria ja oppimisympäristöjä. Sosionomina pääset hyödyntämään osaamistasi palvelujärjestelmän tuntemuksen osalta, tuomaan yhteisöllisiä, yhteiskunnallisia ja sosiaalipedagogisia näkökulmia pedagogiseen työhön ja täten edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Olet mukana moniammatillisessa työssä sekä pedagogisen toiminnan viestinnässä, dokumentoinnissa ja arvioinnissa.

Rakennamme avointa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Tulemme tekemään töitä yhdessä, omaa ja muiden osaamista arvostavalla työotteella. Pedagoginen osaaminen ohjaa toimintaamme ja jaamme tietotaitoamme. Meillä lapsilähtöisyys tarkoittaa aitoja kohtaamisia ja sensitiivistä työotetta. Urbaani Kalasatama, Mustikkamaan luonto sekä Korkeasaari tarjoavat päivittäisiä retkeilymahdollisuuksia. Arjessa keskitymme vankkaan peruspedagogiikkaan.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja haemme joukkoomme luovaa kollegaa, joka haluaa kehittyä sekä kehittää työtään. Olet sitten uran alussa oleva tai jo kokenut konkari.

Tule siis mukaan mahtavaan, kasvavaan työporukkaamme kehittämään laadukasta ja positiivista pedagogiikkaa, jossa kaikkien erilaisuus nähdään vahvuutena!

Helsingin kaupungilla toimii varhaiskasvatuksen sosionomien verkosto, josta saa kollegiaalista tukea ja mahdollisuuden verkostoitua muiden varhaiskasvatuksessa toimivien sosionomien kanssa.

Varhaiskasvatuksen sosionomina suunnittelet, arvioit ja toteutat varhaiskasvatuksen pedagogista toimintaa ja tuet lapsen yksilöllistä oppimista Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti yhdessä tiimin ja työyhteisön kanssa.

Rakennat lapsiryhmäsi toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä. Tuet lapsen sosiaalista kasvua yhteisöjen ja yhteiskunnan jäseneksi ja jäsenenä. Tuot yhteisöllisiä, yhteiskunnallisia ja sosiaalipedagogisia näkökulmia pedagogiseen työhön ja siten edistät yhdenvertaisuuden toteutumista.

Helsingin kaupungilla toimii varhaiskasvatuksen sosionomien verkosto, josta saa kollegiaalista tukea ja mahdollisuuden verkostoitua muiden varhaiskasvatuksessa toimivien sosionomien kanssa.

Edellytämme, että sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin varajohtaja
Eeva Manninen
0931040598
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-sompasaari

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti