Skip to main content

Vastaanottokeskuksen sosiaaliohjaaja

Oletko sosiaali- ja asiakaspalvelutyön osaaja? Haluatko tehdä ihmisläheistä ja merkityksellistä työtä monimuotoisessa työyhteisössä?

Babando avaa Maahanmuuttoviraston toimeksiantona Rovaniemen seudulle uuden laitosvastaanottokeskuksen, joka aukeaa alkusyksystä. Haemme nyt uuteen yksikköön sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Babando on vuonna 2017 perustettu kotimainen sosiaali- ja terveysalan valtakunnallinen toimija, joka tuottaa ensiluokkaisia vastaanottokeskuspalveluita turvapaikkaa hakeneille ja tilapäistä suojelua saaville aikuisille, nuorille ja perheille. Nykyiset yksikkömme sijaitsevat Kajaanissa, Sotkamossa, Lappeenrannassa, Kokkolassa ja Porissa. Palveluidemme piirissä on päivittäin yli 800 henkilöä.

Sosiaaliohjaajan työnkuva

Vastaanottokeskuksen sosiaaliohjaajana vastaat vastaanottopalveluihin kuuluvista lakisääteisistä sosiaalihuollon palveluista. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien neuvontaa ja ohjausta, hyvinvoinnin seuraamista ja edistämistä, palvelun- ja tuen tarpeen arviointia, etuuskäsittelyä, lausuntojen laatimista ja tarvittavan avun tarjoamista ilmenneissä ongelma- ja kriisitilanteissa. Vastuullasi on vahvistaa vastaanottokeskuksessa majoittuvien yksilöiden ja perheiden toimintakykyä sekä luoda turvallista yleisilmapiiriä.

Työ on päivätyötä. Tukenasi on Babandon valtakunnallinen sosiaalityöntiimi ja yksikössäsi tiimissäsi työskentelee sosiaaliohjaaja ja etuuskäsittelijä. Työ on moniammatillista tiimityötä.

Mitä edellytämme vastaanottokeskuksen sosiaaliohjaajalta?

Edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista pätevyyttä ja oikeutta käyttää sosiaaliohjaajan ammattinimikettä. Vastaanottopalveluista ja sosiaalihuollosta säädettyjen lakien perusteellinen tuntemus on työssä tärkeää. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen työskentelystä vastaanottokeskuksessa, monikulttuurisessa ja -ammatillisessa työyhteisössä sekä kokemuksen työskentelystä tulkin kanssa. Ajokortti, hyvä IT-osaaminen sekä hyvät suomen ja englannin kielen taidot ovat välttämättömiä työssä. Lisäksi arvostamme laajempaa kielitaitoa.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos koet vastaanottokeskustyön merkitykselliseksi ja sinulla on aito halu olla vaikuttamassa positiivisesti ja ennaltaehkäisevästi apua tarvitsevien elämäntilanteeseen. Odotamme sinulta kykyä ottaa itsenäisesti vastuuta ja työskennellä terävällä ja määrätietoisella otteella nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot ovat työssä ensiarvoisen tärkeitä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta työyhteisöä merkityksellisen asian äärellä. Vastaanottokeskuksen sosiaaliohjaajan työssä pääset kartuttamaan ammatillista osaamistasi ja opit työskentelystä monikulttuurisessa ja -ammatillisessa ympäristössä. Tarjoamme sinulle ammatillisesti arvokkaan tilaisuuden kehittyä, menestyä ja samanaikaisesti vaikuttaa positiivisesti satojen ihmisten elämiin.

Työsuhteen ehtojen ja palkkauksen osalta noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkauksessa huomioidaan myös hakijan aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä.

Työsuhde solmitaan Babando Oy:n kanssa. Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Koetko, että sinulla olisi edellytykset menestyä tässä työtehtävässä? Täytä hakemus ja muistahan liittää mukaan CV:si! Haku päättyy 4.7.2024 Työ alkaa 15.7. tai sopimuksen mukaan.

Hae osoitteessa: https://babando.teamtailor.com/jobs/4626572-rovaniemen-laitosvastaanotto...

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 24 - 28.6. ja 8. - 12.7. arkisin klo 12-16 johtaja Pilvi Heikkinen [email protected] tai puh. 050 5522 058.

Jätä hakemus: https://babando.teamtailor.com/jobs/4626572-rovaniemen-laitosvastaanotto...
Yhteystiedot: Hae osoitteessa: https://babando.teamtailor.com/jobs/4626572-rovaniemen-laitosvastaanotto...
Työpaikan osoite: 96300 Rovaniemi
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 04.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 20.06.2024 11:14
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 31dda432-133a-4772-88f1-9d08d8cedbc3

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti