Skip to main content

Vastaanottovirkailija

Oletko oma-aloitteinen asiakaspalvelija, joka on utelias oppimaan uutta? Löytyykö sinulta kykyä ja halua kohdata jokainen asiakkaamme yksilöllisesti? Jos tämä kuvaus kolahti, haluamme jutella kanssasi!

Me Holiday Clubilla pyrimme luomaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Tule mukaan tukemaan meitä tässä tavoitteessa: etsimme Holiday Club Saimaan Rauhan vastaanoton tiimiimme työkaveriksi vastaanottovirkailijaa. Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen 90 h/3 viikkoa ja työhön kuuluu sekä päivä- että yövuoroja.

Tehtävästä lyhyesti

Holiday Club Saimaan Rauha on monipulinen lomakeskus ja tapahtumatalo Saimaan rannalla Etelä-Karjalassa. Asiakkaitamme palvelevat viisi ravintolaa, monipuoliset aktiviteetit, kokouskeskus ja tapahtuma-areena. Asiakkaamme majoittuvat hotellihuoneissa tai loma-asunnoissa omilla omistusviikoillaan, vuokralaisina tai vaihtajina lomanvaihtojärjestön kautta. Resortissa on yli 200 hotellihuonetta, lähes 300 loma-asuntoa ja vierailijoita vuosittain yli 60 000. Asiakasvirrat vaihtelevat lomasesongeittain, minkä lisäksi resortissa järjestetään erikokoisia tapahtumia, kuten nyt loppuvuodesta 2024 Saimaan Rauha Rokkaa -keikkakokonaisuus.

Vastaanottovirkailijan työhön kuuluu monipuolisia hotellin asiakaspalvelutehtäviä. Näitä ovat muun muassa hotelli- ja lomahuoneistoasiakkaiden sisään- ja uloskirjaaminen, opastus asiakkaiden kysymyksissä, vastaanoton taustatyöt ja hotellin yhteydessä olevan R-kioskin tehtävät. Työssä vaaditaan kykyä kohdata erilaisia asiakkaita kysymyksiä pelästymättä ja halua selvittää, mistä vastauksen saa. Käytämme päivittäin erilaisia järjestelmiä, joista tärkeimpänä varausjärjestelmä Hotellinx Cloud.

Vastaanotto palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri, joten työvuorot vaihtelevat päivittäin. Palkkaus on TES:n mukainen ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian syksyn aikana.

Tässä vielä pähkinänkuoressa, mitä toivomme sinulta:

- Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on aiempaa asiakaspalvelukokemusta

- Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi, niin kirjallisesti kuin suullisesti

- Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, kokemus Hotellinx Cloud -järjestelmästä on iso plussa

- Aiempi kokemus hotellin vastaanotosta ja alan opinnot ovat eduksi

Ja näitä voimme tarjota sinulle:

- Kattavan perehdytyksen, jonka myötä pääset tehtäviisi hyvin kiinni

- Huipputiimin, jolta saat täyden tuen

- Holiday Clubin laajat henkilöstöedut vapaa-ajalla muun muassa hotelleista, loma-asunnoista, kylpylöistä ja ravintoloista ympäri Suomen

Näin haet

Tule meille viettämään työurasi parasta aikaa ja ilahduta meitä hakemuksellasi 28.10.2024 mennessä. Täytä lyhyt hakulomake ja liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemus. Halutessasi voit kirjoittaa osaamisestasi ja kokemuksestasi suoraan vapaa kuvaus -kenttään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta pian.

Jos emme onnistuneet vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi tässä ilmoituksessa, voit kysyä lisätietoja vastaanoton tiiminvetäjä Matti Kautoselta, [email protected].

Holiday Club Resorts

Holiday Club Resorts on yksi johtavista matkailun ja vapaa-ajan asumisen toimijoista Suomessa. Yhtiöllä on toimintaa myös Ruotsissa ja Kanariansaarilla. Holiday Club -lomakohteita on yli 30, joista suurimmat tarjoavat kylpylähotellien ja tasokkaiden lomahuoneistojen lisäksi monipuolisia ravintola-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluja upeissa maisemissa. Holiday Clubin kohteissa vietetään vuosittain yli miljoona lomaa, ja lomaosakkeen omistajia on yli 60 000. Yrityksen omistaa intialainen Mahindra&Mahindra -monialayhtiö tytäryhtiönsä Mahindra Holidays&Resortsin kautta.

Sähköposti: [email protected] Sijainti: Rauhanrinne 1, 55320 Rauha

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/vastaanottovirkailija/mJRxbp
Työpaikan osoite: Rauhanrinne 1, 55320
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 28.10.2024 22:00
Ilmoitus jätetty: 10.10.2024 14:01
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2ca4b917-fa50-4a86-a7dc-e9e031ee38e9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaanottovirkailija

Holiday Club Resorts
Lappeenranta
Etelä-Karjala
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 10.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti