Skip to main content

Vastaava kirjastonhoitaja, Ylistaron kirjasto

Vastaavan kirjastonhoitajan haku toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 2.1.2025 alkaen Ylistaron kirjastoon

Seinäjoen kaupunginkirjasto on osaava, innostava ja jatkuvasti kehittyvä lukutaitojen, digitaitojen ja hyvinvoinnin edistäjä. Ylistaron monipalvelukirjasto on yksi Seinäjoen neljästä lähikirjastosta. Kirjastolla on hyvät, vuonna 2016 remontoidut tilat, joissa järjestetään monenlaisia tapahtumia sekä harrastus- ja kansalaistoimintaa. Kirjastolla on laaja omatoimiaukiolo. Kirjastosta saa myös opastusta ja neuvontaa kaupungin ja Kelan asioissa. Kuulumme Eepos-kirjastokimppaan.

Haemme vastaavaa kirjastonhoitajaa Ylistaron kirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2025 alkaen.

Vastaava kirjastonhoitaja toimii Ylistaron monipalvelukirjaston lähiesihenkilönä ja vastaa Ylistaron kirjaston toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä käytännön työnjohdosta. Hän laatii työvuorot, osallistuu tiedotukseen ja tapahtumien järjestämiseen sekä tekee yhteistyötä alueen päiväkotien, koulujen ja muiden toimijoiden kanssa. Hän myös neuvoo ja palvelee asiakkaita sekä hoitaa kirjaston kokoelmaa. Lukemisen edistäminen ja monipuolinen lastenkirjastotyö ovat tärkeä osa tehtävänkuvaa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kirjasto- ja informaatioalan koulutusta. Arvostamme hyvää perehtyneisyyttä kirjastoalaan, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja valmiuksia kehittää toimintaa. Kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielekkään tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää kirjastopalveluja. Tukena sinulla on Seinäjoen kaupunginkirjaston esihenkilöiden osaava tiimi ja koko työyhteisö. Meillä pääset käyttämään tietojasi ja kykyjäsi sekä kehittämään ammattitaitoasi.

Työ sisältää säännöllisesti iltavuoroja sekä yksintyöskentelyä.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Palkka määräytyy KVTES:in mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3128 euroa/kk.
Työ alkaa 2.1.2025 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25 h viikossa. Työehtoja koskevat määräykset ovat KVTES:n mukaiset. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Hakemukset 30.10.2024 kello 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry-palveluun,
työavain SEI-01-91-24. Liitä hakemukseen ansioluettelo.

Haastattelut järjestetään pääkirjasto Apilassa perjantaina 1.11.2024 kello 12-16 välisenä aikana erikseen haastatteluihin kutsutuille. Henkilöllisyys ja kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat lähipalvelujohtaja Mia Penttala-Salli p. 044 754 1780 ja kirjastotoimenjohtaja Kirsti Länsikallio p. 044 754 1621.

Lisätietoja

http://seinajoki.fi/tyopaikat
http://kirjasto.seinajoki.fi/kirjastot-ja-aukioloajat/ylistaron-kirjasto

Yhteystietomme

lähipalvelujohtaja Mia Penttala-Salli, [email protected], p. 044 754 1780 ja
kirjastotoimenjohtaja Kirsti Länsikallio, [email protected] p. 044 754 1621

Tietoa organisaatiosta

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki työllistää noin 3000 henkilöä ja on alueen suurimpia työnantajia. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Panostamme perehdyttämiseen ja kaikkien työntekijöiden hyvinvointiin. Tarjoamme erilaisia henkilöstöetuuksia, mm. pyöräedun ja E-passin, ja tuemme työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Meillä on tilaa hyvälle työpäivälle.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 66 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Seinäjoki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla tai taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi
www.toihinseinajoelle.fi
www.facebook.com/sjkkaupunki
www.twitter.com/Sjkkaupunki
www.linkedin.com/company/city-of-seinajoki
www.youtube.com/seinajoenkaupunki
www.instagram.com/sjkkaupunki

Sijainti
Kaukolanraitti 5
61400 Ylistaro

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaava kirjastonhoitaja, Ylistaron kirjasto

Seinäjoki
Vakituinen

Julkaistu 11.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti