VASTAAVA KOKKI tule mukaan osaksi kasvavaa Sodexo-tiimiä, uuteen helmikuussa 2025 alkavaan hoiva-alan ateriapalveluun Jyväskylässä! Tulet työskentelemään tuotantokeittiössämme, joka sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa. Ammattitaitoinen ja mukava tiimi on tukemassa työtäsi.
Sodexolla olet tiimipelaaja ja makunautintohetkien luoja. Meillä olet arvostettu tiiminjäsen, teet merkityksellistä työtä ja menestyt juuri omalla tavallasi. Arvostamme aiempaa kokemusta hoivapalveluruokailun tuottamisesta ja dieettiruokien valmistamisesta.
Millaista työsi on:
- Tuotat asiakassopimuksen mukaisia palveluita
- Valmistat laadukkaita ruokia ja eritysruokavaliotarjoamia päivittäin (aamupalan, välipalan, lounaan ja päivällisen) Cook and Chill -ruuanvalmistusmenetelmällä.
- Lähtevän ruuan pakkaaminen
- Laadunvalvonta (omavalvonta, tuotetuntemus, ruokien maistaminen)
- Hallinnollisia töitä (mm. inventaarioiden laskeminen, lukujen toimittaminen esihenkilölle)
- Teet tavarantilauksia ja käytät keittiön tuotannonohjausjärjestelmää
Mitä toivomme sinulta?
- Alan koulutusta (esim. km, kokki, dieettikokki, suurtalouskokki)
- Vahvaa kokemusta monipuolisesta ruoanvalmistuksesta
- Erikoisruokavaliotuntemusta ja työkokemusta hoiva-aterioiden tuottamisesta sekä Cook and Chill -ruuanvalmistusmenetelmästä
- Hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot
- Yksintyöskentelykin on sinulta sujuvaa ja osaat organisoida tehtäväsi itsenäisesti
- Tietoteknisiä valmiuksia
- Erinomaista suomen kielen taitoa
Mitä tarjoamme sinulle:
Sodexolla työskentely on enemmän kuin työpaikka: se on mahdollisuus olla osa jotain suurempaa. Meillä olet tiiminjäsen, jota arvostetaan juuri omana itsenäsi. Työsi on merkityksellistä ja arjen teoilla on iso vaikutus. Lisäksi tarjoamme:
- Joustavan ja dynaamisen työympäristön
- Ihanteelliset työajat
- Kilpailukykyisen palkan
- Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin
- Runsaat mahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana
- Kattavan perehdytyksen ja työvaatteet
- Kattavat ja nykyaikaiset työterveyspalvelut 24/7
- Mahdollisuuden vuosittaiseen tulospalkkioon, e-passin, merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen jne.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa helmikuussa 2025 sopimuksen mukaan. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-18 välille. Toiminnan luonteesta johtuen työtehtäviin kuuluu myös viikonloppuisin päivystysvuoroja.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin asiakkuuspäällikkö Kirsi Merikoski, 050 575 31 45
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Oletko valmis tulemaan mukaan johonkin suurempaan? Hae jo tänään!
Sodexo yrityksenä
Sodexolla rakennamme parempaa arkea ja parempaa elämää kaikille. Maailman johtavana elämänlaatua parantavien palvelujen tarjoajana me toimimme 45 maassa ja palvelemme yli 80 miljoonaa asiakasta päivittäin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluilla.