Skip to main content

Vastaava ohjaaja Pienryhmäkoti Rinnekodit Lyydiaan

Haemme tiimiimme AMK-tutkinnon suorittanutta sote-alan ammattilaista vastaavan ohjaajan tehtävään vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa Pienryhmäkoti Lyydiaan!

Pienryhmäkoti Rinnekodit Lyydia avautui Espoon Järvenperään alkuvuodesta 2024. Sisaryksikkönä naapurissa toimii keväällä 2023 toimintansa aloittanut lastensuojeluyksikkö Kasvunkoti Sampsa. Palvelut suuntautuvat kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille ja nuorille. Meille pääset näppärästi bussilla eri puolilta pääkaupunkiseutua. Omalla autolla tulijat saavat autonsa helposti parkkiin. Halutessasi voit tulla töihin vaikka omalla työsuhdepyörälläsi!

Lyydiassa huolehdit vahvaa tukea tarvitsevien lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja arjen sujuvuudesta. Käytämme sanallisen viestinnän lisäksi puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Vahvistat lasten ja nuorten omannäköistä elämää ja kohtaat heidät yksilöllisesti erityistarpeet huomioiden.

Arkeamme rytmittävät kouluunlähdöt, yhteiset ateriat ja vapaa-ajan puuhat. Teemme retkiä, ulkoilemme, pelaamme ja leikimme, juhlimme syntymäpäiviä ja juhlapyhiä. Arjessa on ajoittaiset haasteensa, mutta meillä saa myös hassutella ja pitää hauskaa!

Mitä tehtäväsi sisältää

Vastaavan roolissa tuot työryhmään oman alasi ammattiosaamista, toimit palveluyksikön johtajan tukena ja tuet työyhteisöäsi tarjoamaan sote-alan sydämellisintä palvelua.

Työnkuvaasi kuuluu osaamiseesi pohjautuvia vastuualueita, joita ovat työvuorosuunnittelu, verkostoyhteistyö, kirjaamisen seuranta ja osallistuminen asiakkuusprosesseihin palveluyksikön johtajan parina. Vastuutehtäviesi lisäksi tehtäväsi sisältää hoidollista tai ohjauksellista työtä ja tehtyjen toimien kirjaamista. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme lähipiirin kanssa.

Tuet tiimiläisiä kehittymään niin työyhteisönä, kuin yksilöinä. Pidät huolta, että jokainen tietää olevansa tärkeä osa tiimiä!

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien lähihoitajien, erityisohjaajien, sairaanhoitajan ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa. Lisäksi tukenasi on sisaryksikkö Kasvunkoti Sampsan kokenut vastaava ohjaaja.

Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan ja viihtyisän työyhteisön.

Tule mukaan tukemaan uuden yksikön kasvua ja kehittämään sen toimintaa. Ihanat nuoret, toimivat tilat ja omistautunut työyhteisö odottavat juuri sinua!

Odotamme sinulta:

  • sote-alan amk-tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä
  • kokemusta erityistarpeisten lasten ja nuorten parissa toimimisesta
  • valmiutta kolmivuorotyöhön (vastaavan ohjaajan työ painottuu kuitenkin pääasiassa aamuvuoroihin)
  • kykyä kohdata asiakkaamme yksilöllisesti ja toimia heidän parhaakseen

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

  • kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus
  • työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa
  • oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen
  • mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi
  • monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia
  • mahdollisuuden työsuhdepyörään
  • yhteisöllisen työvuorosuunnittelun tukemaan työn ja vapaa-ajan tasapainottamista
  • mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta
  • apua oman talouden hallintaan

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimi pian, sillä voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 15.9.2024. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Ensimmäiset haastattelut pidetään 19.8. alkavalla viikolla.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi vastaavan ohjaajan tehtävässä on G24 (2703,11-2986,14 € alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät). 

Vastaavan ohjaajan tehtävässä sinulle maksetaan tehtäväkohtaista lisää 150 €/kk.

Yksikössämme työskenteleville maksetaan myös haastavan kehitysvammatyön yksikkökohtaista lisää 150 €/kk. Lisän jatkumisesta päätetään organisaatiotasolla vuosittain.

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen. Pyydämme tehtävään valitulta lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi.

Lue meistä lisää nettisivuiltamme! https://www.rinnekodit.fi/toimipisteet/rinnekodit-pienryhmakoti-lyydia/

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Antti Lehtovirta

Arkisin 9-15 puh. 05032748136

tai sähköpostitse [email protected]

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti