Skip to main content

Vastaava työterveyshoitaja, Vaasa ja Kristiinankaupunki

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme vastaavaa työterveyshoitajaa Vaasaan ja Kristiinankaupunkiin. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Nyt haemme

Vastaavaa työterveyshoitajaa määräaikaiseen (äitiysloman sijaisuus), kokoaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2025 saakka. Tehtävässä tulet työskentelemään Pohjanmaan alueella Vaasan ja Kristiinankaupungin vastaavana työterveyshoitajana. Työaika on pääosin virka-aikana klo 8-16. Osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Tehtäviisi kuuluvat:

- vastata työterveyshoitajatiimin työn johtamisesta ja osaamisen kehittämisestä sekä tukea ammattiryhmien arkea tavoitteisiin pääsemiseksi
- vastata arjen sujumisesta, arjen ongelmanratkaisusta, työtehtävien organisoinnista ja riittävästä resursoinnista yhdessä vastaavan työterveyslääkärin ja työterveyspalvelujohtajan kanssa
- vastata resurssien hallinnassa sovittujen käytäntöjen toteuttamisesta tiimissäsi, perehdyttämisistä ja olemassa olevan henkilöstön sitouttamisesta
- vastata tiimin asiakastyön suunnitelmallisuudesta ja proaktiivisuudesta sekä varmistaa vuosisuunnitelman mukaisen toiminnan
- vastata nimettyjen asiakkuuksien erinomaisesta hoidosta Terveystalon asiakkuudenhoitomallin mukaisesti
- työterveyshoitajan asiakastyö.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon.
- Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
- Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin. Terveystalon työterveyshuolto ja hoitoprosessit perustuvat tieteellisesti todistettuun tietoon niiden vaikuttavuudesta. Työtä tehdään tiimissä eikä kaikkea tarvitse tietää tai osata itse.
- Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto ja kokemusta työterveyshoitajan työstä. Esihenkilötyön kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 31.7.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakulomakkeen pikimmiten, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan hakijan löydyttäessä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään työterveyspalveluiden johtaja Noora Hoppendorff, [email protected], puh. 050 4095327 (kesälomalla 1-21.7.2024).

Tervetuloa Terveystaloon!

Jätä hakemus: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/240349/create/?utm_source=molf...
Työpaikan osoite: Vaasa
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 31.07.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 25.06.2024 11:41
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bd94286e-c988-40fc-8081-7644a9b3f198

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaava työterveyshoitaja, Vaasa ja Kristiinankaupunki

Terveystalo
Vaasa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 25.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti