Skip to main content

Verkkokaupan pakkaaja

Oletko kiinnostunut työskentelemään menestyvän kotimaisen yrityksen siistissä logistiikkakeskuksessa sesonkityöntekijänä?

Haemme Moreenin teollisuusalueella Hämeenlinnassa toimivalle asiakkaallemme verkkokauppapakkaajia sekä lahjapaperoijia vuoden loppuun asti kestävään työsuhteeseen. Vuoden loppuosa on meillä erittäin kiireistä aikaa ja etsimmekin siis työntekijöitä, jotka ovat sitoutuneet tekemään mahdollisimman paljon vuoroja joulukiireiden helpottamiseksi.

Työssä pärjääminen vaatii reipasta asennetta, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä positiivista otetta töiden tekemiseen. Työpaikalla on hyvä tiimihenki ja liukuvat työajat. Töitä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa aamussa ja illassa, mutta myös yövuoroa on mahdollista päästä tekemään.

Työ pitää sisällään erilaisten tuotteiden pakkaamista sekä lahjapaperointia käsin pakkauspisteellä. Kaikki työvaiheet ovat helposti opeteltavissa, joten aikaisempi kokemus varastotehtävistä ei ole vaatimus tehtävään valituksi tulemisen kannalta.

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinusta sopivalta, jätä heti hakemuksesi meille. Työskentely on mahdollista aloittaa mahdollisimman pian palkallisella perehdytysjaksolla ja viikosta 48 alkaen vuoroja on tarjolla runsaasti vuoden loppuun asti.

Hae paikkaa viimeistään 24.11.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Verkkokaupan pakkaaja

Barona Logistiikka
Hämeenlinna
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Jalasjärvi
Barona Logistiikka
Espoo
Barona Logistiikka
Vantaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti