Skip to main content

Viestinnän asiantuntija / viestintäpäällikkö K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 23.08.2024
Hakuaika päättyy: 11.09.2024

Teemme K-ryhmässä töitä joka päivä kohti parempaa kauppaa. Meitä ajaa palo elää asiakkaidemme rinnalla yli 1000 kauppiaan ja 45 000 koolaisen kanssa. Meille parempi kauppa on ideoita, tekoja ja mitä erilaisempiin asiakastoiveisiin vastaamista - tavoitteenamme on olla maailman vastuullisin kauppa.

​K-ryhmän viestintä rakentaa kaikkien suomalaisten arkeen kuuluvaa K-brändiä. Energinen porukkamme tekee tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kanssa, kokeilee koko ajan uusia tapoja lähestyä sidosryhmiä ja inspiroituu tunteita koskettavista tarinoista.

Etsimme nyt paremman kaupan tekijöidemme joukkoon viestinnän asiantuntijaa / viestintäpäällikköä vahvistamaan päivittäistavarakaupan viestintää. Avoinna oleva tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.10.2025 saakka.

Etsimämme henkilö hallitsee viestinnän eri osa-alueet suunnittelusta toteutukseen, pitää useat projektit hallinnassaan yhtä aikaa ja taitaa yhteistyön eri sidosryhmien kanssa. Olet utelias, näkemyksellinen ja asiakaslähtöinen sekä kiinnostunut kaupan alasta. Ymmärrät yhtenäisen brändin merkityksen ja tunnistat teemojen yhteiskunnalliset kontekstit. Osaat hyödyntää dataa työsi tukena. Olet kokenut mediasuhteiden hoitaja sekä monikanavaisten sisältöjen suunnittelija ja tuottaja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 2024. Työpaikka sijoittuu Helsinkiin, Kalasataman K-Kampukselle. Työnimike sovitaan tarkemmin aiemman työkokemuksesi perusteella.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat mm.

  • Viestinnän strateginen suunnittelu ja kehittäminen osana Keskon päivittäistavaratoimialan viestintää
  • Käytännön viestintä mm. lehdistötiedotteiden, mediatilaisuuksien, somesisältöjen ja vaikuttajayhteistöiden muodossa
  • K-ryhmän somenäkyvyyden kehittäminen osana tiimiä

Odotamme tulevalta työkaveriltamme:

  • Kokemusta viestintäsuunnitelmien työstöstä ja toteutuksesta
  • Taitoa tunnistaa viestinnän kannalta keskeiset piirteet eri teemoissa ja projekteissa ja sparrata liiketoimintaa niissä
  • Kokemusta median kanssa toimimisesta ja työskentelystä
  • Kokemusta ja näkemystä erilaisista sisällöistä yrityksen viestinnän työkaluina sekä kykyä tuottaa itse ja tilata sisältöä monikanavaisesti - aina sosiaalisesta mediasta perinteisiin lehdistötiedotteisiin
  • Projektinhallintaosaamista
  • Erinomaista taitoa verkostojen rakentamiseen ja työskentelyyn osana erilaisia tiimejä sekä itsenäiseen työskentelyyn
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja kirjoitustaitoa
  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta viestinnän parista joko organisaatioviestijänä, viestintätoimistossa tai toimitustyössä
  • Korkeakoulututkintoa viestinnästä, markkinoinnista tai vastaavalta alalta


Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittyä ja rakentaa uraa tehtävässä, jonka teemat koskettavat kaikkia suomalaisia
  • Työyhteisön, jossa viestinnän merkitys ja rooli tunnustetaan laajasti
  • Kannustavan tiimin, jossa kehitetään, sparrataan ja innostutaan yhdessä jatkuvasti
  • Työpaikan K-Kampuksella, K-ryhmän päätoimitalossa Kalasatamassa
  • K-ryhmän henkilökuntaedut

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Jaana Huttunen ([email protected]), p. 050 68707 (29.8. klo 12-14). Lähetä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 11.9.2024. 

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Viestinnän asiantuntija / viestintäpäällikkö K-ryhmään

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti