Skip to main content

Viestinnän harjoittelija

Tulevaisuuden vetyvoimainen viestintäguru, sinulle on paikka avoimena!

Etsimme energistä viestinnän hrajoittelijaa osaksi aktiivista moniosaajayhteisöämme, joka vastaa yhtiön ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Oletko valmis syöksymään energia-alan viestintäytimeen? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!

Viestinnän harjoittelijanamme pääset mm.

  • Kehittämään intraa ja konseptoimaan tekoälyä osaksi yhtiön viestintää Ideoimaan viestinnällistä oppilaitosyhteistyötä
  • Avustamaan kriisiviestinnän kokonaisuudessa
  • Mukaan yhtiön tapahtumatuotantoon
  • Kehittämään someviestintäämme
  • Osaksi viestinnän operatiivista arkea

Gasgridilla arkea leimaa avoimuus, rohkeus ja yhteistyö. Alansa kovimmista ammattilaisista koostuva työyhteisömme on arjessaan vauhdikas, mutta meillä on töissä hyvä meininki. Olemme ylpeitä aikaansaannoksistamme, monipuolisesta osaamisestamme ja tulevaisuuden visiostamme. Luomme monikaasualustan turvaamaan Suomen energiaitsenäisyyttä ja huoltovarmuutta sekä palvelemaan yhteiskuntamme puhdasta siirtymää ja tulevaisuuden energiatarpeita. Gasgridilla pääset osaksi yhteisöä, jossa kaveria ei jätetä, muutos on suuri mahdollisuus ja uuden oppiminen vie eteenpäin. Viestinnässä huolehdimme, että yhtiömme tunnetaan ja sen toiminnasta tiedetään oikea-aikaisesti, avoimesti ja kattavasti. Aktiivisen vuoropuhelun varmistamiseksi teemme läheistä yhteistyötä liiketoimintojemme monialaisten ammattilaisten kanssa.

Sinulta odotamme:

  • Viestinnän, markkinoinnin tai media-alan opintoja soveltuvin osin vähintään kolmen vuoden ajalta
  • Kiinnostusta yritysviestintään, energiatoimialaan ja yhteiskunnallisiin aiheisiin
  • Videotuotantoketjun hallintaa ja someviestinnän periaatteiden tuntemusta, sekä mielellään kokemusta valo- ja videokuvaamisesta

Työtehtävässä on kyse turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitetusta tehtävästä, minkä vuoksi hyväksytty turvallisuusselvitystä koskeva todistus/lausunto on yksi tehtävän täyttämisen edellytyksistä. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus.

Palkallinen harjoittelu sijoittuu toimistollemme Espoon Keilarantaan. Työskentelemme joustavalla hybridimallilla, jolloin voit tehdä osan ajasta etänä. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan noin 4–8 kk. Toivomme sinun pääsevän aloittamaan tehtävässä viimeistään syyskuun aikana. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 11.8.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjaana Kivioja, Head of Communications, 0400 773 181. Soittoajat: pe 19.7. klo 9.00–11.00, ma 22.7. klo 13.00–15.00 ja ke 24.7. klo 13.00–15.00.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:
Sijainti: Keilaranta 19 D, 02150 Espoo

Gasgrid

Gasgrid on kaasujen siirrosta ja siirtojärjestelmästä vastaava verkonhaltija Suomessa ja kansallisen vetyverkon rakentaja. Valtionyhtiönä tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Gasgrid-konsernin muodostavat emoyhtiö Gasgrid Finland Oy sekä tytäryhtiöt Gasgrid vetyverkot Oy ja Floating LNG Terminal Finland Oy. Lue lisää: gasgrid.fi

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Viestinnän harjoittelija

Gasgrid
Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Hybridityö, Harjoittelija

Julkaistu 24.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti