Skip to main content

Viestinnän suunnittelija

Hei teknisen verkkoviestinnän ammattilainen!

Pidätkö käytännön työskentelystä tietojärjestelmissä? Osaatko testata tietojärjestelmien toiminnallisuuksia ja dokumentoida havaintosi? Osaatko asettua loppukäyttäjän asemaan ja ratkaista ongelmia asiakkaan näkökulmasta?

Jos vastauksesi on kyllä, meillä Rajaviestinnässä on sinulle sopiva tehtävä tarjolla.

Etsimme Rajavartiolaitokselle viestintäsuunnittelijaa, määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä sijoittuu viestintäyksikön verkkoviestinnän tiimiin, joka vastaa Rajavartiolaitoksen viestinnän vastuulla olevien tietojärjestelmien ja digitaalisten palveluiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Virkapaikkana voi olla Helsinki, Pori tai Kontiolahti, hakijan esittämän toiveen mukaisesti.

Vastaat tehtävässä projektisuunnittelija- ja testauspalveluista sekä teknisten rakenteiden käyttöönotosta, palvelun käytettävyydestä ja toimenpiteiden dokumentoinnista kuva-, media- ja aineistopankin käyttöönottoprojektissa. Lisäksi vastuullesi kuuluvat olemassa olevien aineistojen seulonta, aineistosiirron toteutuksen suunnittelu sekä aineiston käsittely ja siirron toteutus. Näihin tehtäviin saat tukea projektipäällikkönä toimivalta viestintäasiantuntijalta sekä muilta verkkoviestintätiimin jäseniltä. Lisäksi osallistut projektiviestinnän suunnitteluun ja toteutat siihen kuuluvia viestinnän toimenpiteitä.

Vastaat käyttöönottoprojekteihin ja versionostoihin liittyvästä loppukäyttäjien koulutusten toteutuksesta verkkokoulutusalustalle (Moodle) ja toimit kouluttajana live-, webinaari-, tallenne- ja/tai verkkokoulutuksissa. Projektipäällikkönä toimiva viestintäasiantuntija ohjaa koulutussuunnittelua yhdessä verkkoviestintätiimin kanssa ja sinä vastaat koulutusten käytännön suunnittelusta ja järjestämisestä.

Työsi sisältää tietojärjestelmien ja digitaalisten palveluiden kehittämis- ja ylläpitotehtäviä viestinnän tietojärjestelmissä ja digitaalisissa palveluissa (kuten SaaS-palveluissa). Käytämme SharePoint (on prem)- ja Liferay-pohjaisia julkaisujärjestelmiä, joissa teemme myös teknisen alustan päälle viestinnän rakenteita. Näiden julkaisujärjestelmien versiopäivityksissä tuet verkkoviestinnän tiimiä esimerkiksi osallistumalla testauksiin ja dokumentointiin sekä loppukäyttäjien koulutuksiin ja ohjeiden laatimiseen. Lisäksi osallistut Rajavartiolaitoksen osalta asiakasyhteisön intranet-koordinaatioon, esimerkiksi kokousten järjestämiseen, fasilitointiin tai yhteisen tilannekuvan ylläpitämiseen intra-kehitystyöstä.

Jätä hakemus: https://valtiolle.fi/tyoavain/7846/fi_FI
Yhteystiedot: Kysymyksiisi työnantajasta ja työn yleisistä ehdoista vastaa:
Yksikön päällikkö
Kimmo Ahvonen
p. 0295421332
[email protected]

Kysymyksiisi työtehtävistä ja niiden sisällöistä vastaa:
Verkkoviestintäasiantuntija
Mari Lasonen
p. 0295421338
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Kts. palkan perusteet kohdasta - Muut tehtävän tiedot.
Työ alkaa: 01.03.2025
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 07.11.2024 14:15
Ilmoitus jätetty: 10.10.2024 14:37
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e90564ad-d0fb-461b-bad2-7226de987574

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Viestinnän suunnittelija

Rajavartiolaitoksen esikunta
Helsinki
80710 Kontiolahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti