Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vuokraamotyöntekijä Cramolle

Innostutko asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta?

Hienoa! Tarjolla on nyt mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa.
Etsimme Cramo Finland Oy:lle nyt Kuopion uusiin toimitiloihin Vuokraamotyöntekijää kesän ajalle!

Vuokraamotyöntekijän roolissa vastaat Kuopion toimipisteen vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten, toimipisteellä tapahtuvasta myynnistä, asiakaspalvelusta, vuokrakaluston hallinnasta, asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottamisesta, tarkastuksesta ja hyllyttämisestä sekä tilausten keräyksestä varastolta. Työssäsi käytät erilaisia järjestelmiä tietokoneella ja olet vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa. Vuokrakaluston palautuessa, tarkistat ja putsaat koneet, sekä teet tarvittaessa pikahuoltoa koneille. Työhön perehdytetään työsuhteen alussa, joten kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ei tarvitse olla.
Pääset myös omalla osaamisellasi vaikuttamaan työtehtävän sisältöön.

Työsuhde solmitaan alkuun Adeccon Finland Oy:n kanssa. Työssä on kiinteä kuukausipalkka ja palkkauksessa sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Palkkaus tehtävässä: 1900-2200€/kk. Kesätyö on kokoaikainen 37,5h/vko alkuun 1kk ajalle. Tehtävässä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työajat sijoittuvat arkisin välille: 06:30-16:30.

Toivomme sinulta hyvää asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, ulospäinsuuntautuneisuutta ja motivaatiota oppia uutta. Positiivisuus, reippaus ja oma-aloitteisuus ovat työssä tärkeitä tekijöitä. Katsomme eduksi, muttemme edellytä, kokemuksen varastotyöstä tai rakennusalalta, trukin käyttötaidon sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen.

Kiinnostuitko?

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta: Rosa Pitkänen p. 040 481 1405 [email protected]

Cramo Finland Oy on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa rakentamista, saneerausta ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista, sekä kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramolla halutaan tuottaa asiakkaille lisää tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.
Cramo onkin yksi alansa johtavia tekijöitä Euroopassa. Boels-Cramolla on toimintaa 17 eri maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa. Suomessa Cramo toimii n. 450 ammattilaisen voimin yli 50 toimipisteessä kautta maan. Cramolla intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin ja jokaisesta Cramolaisesta löytyykin erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels as One sekä Commitment. Cramolla ollaan motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Cramolla ei olla vain töissä, vaan Cramolla ollaan muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Cramon henkilöstölupauksena onkin: We Are Shapers!

Tutustu lisää Cramoon osoitteessa: www.cramo.fi ja cramolaisten uratarinoihin täällä: https://www.cramo.fi/fi/yritys/ura/uratarinoita

Avainsanat: Kuopio, Cramo, Adecco, Kalustovastaava, kesätyö, vuokraamotyöntekijä, halli, kurottaja, koneiden tarkistus, huolto, asiakaspalvelu, trukkikortti, trukki, koneiden huoltaminen, koneiden tarkastaminen, henkilönostimet.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Rosa Pitkänen, +358 40 4811 405, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuokraamotyöntekijä Cramolle

Adecco
Kuopio
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti