Skip to main content

Vuokraamotyöntekijä talvikaudeksi Leville

Haemme talvikaudeksi Leville vuokraamotyöntekijää!

Tässä työssä päivät kuluvat vaihtelevien tehtävien parissa Levi Pro Shopissa. Päiväsi koostuu mm. varusteiden esille laitosta, kelkkojen valmistelusta päivää varten, asiakaspalvelusta, kelkkojen vuokraamisesta ja pukujen puhdistuksesta sekä mahdollisesti osallistumisesta safareihin. Työtä tehdään porukassa työkavereiden kanssa. Kyseessä on kokoaikatyö ja työajat sijoittuvat joustavasti klo 9-17 väliselle ajalle. Työtä tehdään niin arkena kuin viikonloppuna. Työt alkavat joulukuun aikana ja jatkuvat huhtikuun puoleenväliin. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta moottorikelkoista ja/tai vastaavasta vuokraamotyöstä. Oleellista on myös työtä pelkäämätön asenne sekä hyvä asiakaspalveluhenki. Työ vaatii perushyvää fyysistä kuntoa ja BE-ajokortti on pakollinen, sekä voimassa olevaa Hätä-EA kortti. Lisäksi odotamme erinomaista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mukavan monipuolisen kausityön hienossa ympäristössä. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi asiakasyrityksen henkilökuntaetuja. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Kuusijärvi, 040 160 1902, [email protected].

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden?, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Jätä hakemus: http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22771114
Työpaikan osoite: Sirkka, 99130
Työ alkaa: 01.12.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 11.10.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 27.09.2024 10:51
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0bf7ef53-4f50-402e-85a4-dd7b65c7f41b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuokraamotyöntekijä talvikaudeksi Leville

Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
Kittilä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti