Skip to main content

Vuokraneuvottelija

Haemme vuokraneuvottelijaa vuokra-asuntojen välitykseen Jyväskylään. Toimi on osa-aikainen.

Haemme tuloshakuista ja asiakaspalveluhenkistä vuokraneuvottelijaa huolehtimaan asiakkaidemme asuntosijoituksista. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä vuokrahallinnoinnista vastaavien henkilöiden sekä omistajien kanssa. Pääasialliset työtehtäväsi ovat vuokra-asuntojen esittely ja tarkistaminen sekä markkinointikuvien ottaminen. Kesällä sesonkiaikana myös asuntohakemusten käsittely, sähköpostiin ja puheluihin vastaaminen kuuluvat työtehtäviisi.

Tehtävä edellyttää valmiutta suoriutua tehokkaasti ja itsenäisesti asiakaspalvelutehtävistä ja positiivista asennetta työntekoon. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt suoriutumaan tarkasti kiireisissäkin aikatauluissa. Aikaisempi kokemus kiinteistöalalta ja asuntojen vuokrausta koskevan lainsäädännön tuntemus ja LVV- tai LKV -tutkinto katsotaan eduksi. Edellytämme nuhteetonta taustaa, vahvaa tietoteknistä osaamista ja kykyä omaksua nopeasti uusia toimintatapoja. Hyvä englannin ja ruotsin kielitaito on eduksi. Työtehtävien hoitaminen edellyttää B-ajokorttia.

Tarjoamme kiinnostavan työpaikan innostavassa ja osaavassa tiimissä, jossa on positiivinen ja rento ilmapiiri. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja tarjoamme koulutusta tarpeiden mukaan. Toimistomme sijaitsee Jyväskylän keskustassa kiinteistönvälitysliike Vendon yhteydessä.
Vuokraneuvottelijan työtä pystyt hoitamaan myös esimerkiksi opiskeluiden ohessa. Työ on tuntipalkkainen ja osa-aikainen niin, että tunteja on tarjolla keskimäärin
5-30 h/ viikko. Palkkaus työsuhteen alussa 13 €/ tunti.

Lisätiedot tehtävästä:
Roosa Hellinen, [email protected]

Lisätietoja yrityksestä www.asuntokanava.fi

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/f6951833-f...
Yhteystiedot: Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla [email protected] 11.8.2024 mennessä.

Lomien vuoksi käsittelemme hakemukset viikolla 33 ja pyrimme järjestämään haastattelut valittujen hakijoiden kanssa viimeistään viikolla 34.
Roosa Hellinen, [email protected]
Työpaikan osoite: 40100 Jyväskylä
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 11.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 11.07.2024 10:09
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f6951833-f65a-4a21-92ed-e101451607aa

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuokraneuvottelija

Kanava Tools Oy
Jyväskylä
Keski-Suomi
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 11.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti