Skip to main content

Vuoropäällikkö, Oy Levi Restaurants

Etsimme asiakkaallemme keittiön vuoropäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen kevätsesongille rinneravintola Sivakkaan Levin Etelärinteille. Tule Suomen ykköstunturiin kokemaan Lapin unohtumaton talvi ja tuo keittiötaitoinen kaveri mukanasi!

Rinneravintola Sivakka Etelärinteellä on lämminhenkinen ja kodikas perheravintola, jonka sisustuksessa on käytetty upeaa vanhaa hiihtorekvisiittaa. Sivakan maukkaista hampurilaisaterioista ja keittolounaasta saa hyvin puhtia laskettelupäivään.

Aiempi työkokemus vuoropäällikön tehtävästä on ehdottomasti plussaa, mutta oikealla asenteella ja johtamistaidoilla pääset pitkälle. Työtä on tarjolla joulukuun alusta huhtikuun puolivälin tietämille, ja työaika on vähintään 90 tuntia kolmessa viikossa.

Odotuksemme sinulta:

  • Olet positiivisella asenteella varustettu ravintola-alan ammattilainen ja haluat johtaa tiimiäsi tehokkaasti ja varmistaa, että asiakkaat saavat nopeat ja laadukkaat annokset myös sesongin kiireisinä aikoina.
  • Hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja.
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä ravintola-alalla.
  • Olet nopea, tarkka ja kestät kovankin paineen.
  • Olet asiakaslähtöinen, luotettava ja ahkera työntekijä.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kokea oikea talvi ja upeat puitteet talviaktiviteetteihin.
  • Palkkaus TES mukaan kokemusvuodet huomioiden tai sopimuksen mukaan.
  • Maksullisen kimppa-asumisen.
  • Baronan henkilöstöetujen lisäksi saat asiakasyrityksen erinomaiset henkilöstöedut.

Huomioithan, että Levi Restaurants Oy on savuton työpaikka. Tämän lisäksi, ravintoloiden sijainnin huomioiden, toivomme sinun olevan ajokortillinen hakija.

Jätäthän hakemuksen sivuston kautta, emme tietoturvasyistä valitettavasti käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 06.10.2024 20:59 mennessä.

Oy Levi Restaurants Ltd

Levi Restaurantsin rinneravintolat sijaisevat Levin rinteiden äärellä - valmiina palvelemaan. Kesällä olemme lähellä aktiviteetteja ja talvella mäkeä jaksaa paremmin laskea, kun välillä poikkeaa paistattelemaan päivää ja lataamaan akkuja vaikkapa aurinkoiselle terassille.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuoropäällikkö, Oy Levi Restaurants

OY LEVI RESTAURANTS LTD
Kittilä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti