Skip to main content

Vuoropäällikkö, kahvila

ROBERT'S COFFEE- COFFEE SHOP JUGEND

Robert's Coffee-ketju tunnetaan erittäin korkeatasoisista tuorepaahdetuista suodatinkahveista, erikoiskahveista, laajasta teevalikoimasta sekä nykyään myös artesaanijäätelöstä. Laadun ympärille rakentuva Suomalainen coffee shop-brändi tunnetaan myös maailmalla jo 30 vuoden ajalta. Suomalaisella perheyhtiöllä on maailmanlaajuisesti reilut 100 korkeatasoista coffee shopia. Jos koet olevasi henkilö, joka haluaa olla kehittämässä ja rakentamassa Suomessa ja maailmalla niin olet juuri se, jota haemme.

Haemme kokoaikaista VUOROPÄÄLLIKKÖÄ
Robert's Coffee Jugend avautui keväällä 2017. Sijaitsemme aivan Helsingin ydinkeskustassa Pohjoisesplanadilla, kauppatorin vieressä. Haemme nyt kahvilaamme kahvila-alan ammattilaista, jolla on tahtoa ja taitoa menestyä Robert's Coffeen lippulaivassa.

Edellytämme sinulta aikaisempaa ja monipuolista osaamista kahvila- ja ravintola-alalta ja baristan taidot katsotaan eduksi. Sinulta löytyvät tarvittavat pätevyydet mm. hygienia- ja anniskelupassi. Työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen puitteissa viikon kaikkina päivinä, aamu- ja iltavuoroissa.

Kahvilan salin vuoropäällikkönä toimit esikuvana työntekijöille motivoiden heitä energisellä ja positiivisella asenteellasi. Omaat hyvät tiimitaidot, sekä sinulla on halu kehittää omia taitojasi asiakaspalvelutehtävissä, sekä kahvilan taustatöissä. Vastaat yhdessä kahvilapäällikön kanssa vuorosi operatiivisestä johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Toivomme sinulta, että teet työsi tunnollisesti ja laadukkaasti aina parhaaseen lopputulokseen pyrkien, huomioiden hektisen työskentelytahdin.

Puhuthan sujuvasti vähintään suomea ja englantia, sekä hieman ruotsia. Kaikki muut kielet katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa toimintaympäristössä. Saat tueksesi ammattitaitoisen, motivoituneen ja rennon työporukan ja mahdollisuuden kehittää toimintoja mielenkiintoisessa ympäristössä kotimaisessa perheyrityksessä. Haemme työsuhteeseen kokoaikaista.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja Cv palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected] 30.9.2024 mennessä. Paikka täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti puhelintiedusteluihin emme ehdi vastaamaan.

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/6f931c13-9...
Yhteystiedot: [email protected]
Työpaikan osoite: Pohjoisesplanadi 19, 00100 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan/ TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 06.09.2024 10:52
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6f931c13-96af-4ee9-8ef6-d9d5225e879e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuoropäällikkö, kahvila

Oy Skinnvest Ab / Robert's Coffee
Helsinki
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti