Skip to main content

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia, pirkanmaa

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia, pirkanmaa

Kuljettaja - etsitkö mahdollisuuksia ja luotettavaa työnantajaa? Tule meille töihin! 

PolarPro etsii kahta yhdistelmäkuljettajaa elintarvikekuljetusten pariin. Etsimme työntekijöitä Lidlin ja inexin ajoon, joille vuorotyöt ovat normaalia arkea ja tahtotila sekä pyrkimys on olla parhaimmistoa. Perehdytyksen kautta annetaan mahdollisuus suoriutua ja lunastaa itselleen pitkäaikainen pesti. CE-ajokortti sekä aikaisempi kokemus elintarvikejakelusta odotusarvo, ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia unohtamatta. 

Jos etsit muutosta, kehitystä tai uusia tuulia, laita hakemuksesi piakkoin! Paikat täytetään sopimuksen mukaan heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Valituille järjestetään mahdollisuus tutustua työtehtävään ennen työn aloitusta. Samalla arvioidaan soveltuvuus ko. tehtävään. Soita ja tiedustele lisää!

Älä epäröi vaan hae nyt!

Tarjoamme sinulle: 

  • Luotettavan työnantajan, joka noudattaa yhteisiä pelisääntöjä.   
  • Nimetyn yhteyshenkilön, joka tarjoaa tukea työurallasi. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja tehtävämme on huolehtia, että viihdyt työtehtävissäsi.  
  • Lääkärikeskus Aavan työterveyspalvelut koeajan päätyttyä.
  • Helly Hansenin työvaatteet kaikkiin vuoden aikoihin.

Lisätietoa palkkauksesta:

Palkka määräytyy AKT TES:n ja kokemusvuosiesi mukaan, jolloin tuntipalkka sijoittuu 16,00 - 16,98 €/h välille. Perustuntipalkan päälle lisät kertyvät seuraavasti: iltalisä 15 % klo 18-22 välillä, yölisä 20 % klo 22-06 välillä. Ylityöt 80-92 tuntia 50 % ja 92 tunnin jälkeen 100 %. Ylityöt lasketaan kahden viikon jaksoissa. Lisäksi kun teet täydet tunnit jaksoittain, saat 18-19 päivää palkallista työajanlyhennys vapaata vuosilomien lisäksi. 

Liity tiimiin, jossa arki rullaa!

PolarPro tarjoaa logistiikan, kuljetuksen ja teollisuuden ammattilaisille ja uusille kyvyille mielenkiintoisia ja haastavia töitä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan sekä Lapin alueilla. Meidät tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana - yhdeksän kymmenestä työntekijästämme voisi suositella tuttavilleen työpaikkojamme. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja autamme heitä myös kehittymään ammatissaan.

Kysy tehtävästä lisää Kim Sarsolta, [email protected], p. 0407742010.


-Kim Sarso

Yhteyspäällikkö
PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy
Perintötie 2 C
| FI-01510 Vantaa | Finland
Mobile +358407742010
E-mail: [email protected]
http://www.polarpro.fi



Paikkakunta: Tampere
Tyyppi: Vakituinen
Hakuaika päättyy: 20.10.2024

Rekrytointia hoitaa

Kim Sarso
[email protected]
+358207809873

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti