Skip to main content

Yksikön esihenkilö, Provesta Oy, Turku

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme YKSIKÖN ESIHENKILÖÄ Turkuun perustettavaan uuteen mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikköön.

Olemme osa Ykköskotien palveluita erillisenä palvelutuotteena erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön.

Työ sopii sinulle, jos oman toimintayksikön toiminnan kehittäminen, oman tiimiin johtaminen ja ammatillisesti laadukkaan toiminnan tuottaminen on sinulle tärkeää. Työssäsi vastaat yksikön arjen luotsaamisesta, asukashankinnasta ja toiminnan tavoitteiden saavuttamisesta.

Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn. Esihenkilönä varmistat omalla esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että toimintamme on laatulupaustemme mukaista ja jokaisella asukkaalla on yksilöllinen hyvä elämä.

Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon ja sinulla on työkokemusta asumispalveluiden tuottamisesta, kyseisten asukasryhmien palveluista sekä esihenkilötyöstä.

Tässä työssä pääset osaksi innostunutta esimiestiimiä ja toimit osana ammattitaitoista Ykköskotien organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa. Työnantajana Ykköskodit on joustava, innostava sekä kehitys- ja koulutusmyönteinen. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja työn kehittämistä.

Innostuitko? Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 28.7.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Palvelujohtaja Virpi Kokko
puh. 050 5922594
[email protected]

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/T...
Työpaikan osoite: Fatabuurinkatu 2 B 73, 20200 Turku
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 28.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 27.06.2024 13:35
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bbbb0fd6-2eaf-4e27-8004-17a0b057370b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti