Skip to main content

Yksikönpäällikkö (Ympäristö ja luonto)

Haemme nyt Maa-, kallio- ja ympäristösektorille Ympäristö ja luonto -yksikköön  

Yksikönpäällikköä

Nykyisen yksikönpäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin yrityksemme sisällä, haemme hänen tilalleen osaavaa ja motivoitunutta yksikönpäällikköä. Tässä roolissa toimit MKY-sektorin johtoryhmässä ja läheisessä yhteistyössä muiden yksikönpäälliköiden kanssa yksikön johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Osallistut aktiivisesti tarjous- ja projektitoimintaan projektipäällikkönä ja erityisasiantuntijana. Pääset kehittämään yksikköämme ja kasvattamaan liiketoimintaamme yhdessä osaavan tiimimme kanssa.

Kokemus esihenkilötehtävistä alalla katsotaan merkittäväksi eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Osaaminen ja asenne ratkaisevat.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • Kokemusta ja näkemystä kehittää ympäristöliiketoimintaa
  • Soveltuvaa erityisosaamista
  • Halua oppia jatkuvasti uutta sekä edistää omalla esimerkilläsi avointa ja kannustavaa työskentelyilmapiiriä
  • Projektinjohtokokemusta
  • Kokemustaprojektien tarjous-ja sopimustoiminnasta
  • Hyvääsuomen ja englannin kielenkirjallista sekä suullistataitoa


WSP:llä pääset osaksi monialaista ja kansainvälistä yritystä, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet luoda itsensä näköinen urapolku. Meillä pääset tekemään töitä vaihtelevissa projekteissa, kasvattamaan ympäristö- ja kestävyysosaamistasi ja mikä parasta - tekemään töitä hyvässä porukassa! Hybridityömahdollisuus (esihenkilöiltä toivotaan toimistotyöskentelyä vähintään kolmena päivänä viikossa tiimin ja toiminnan tukemiseksi).

Lue WSP:stä työnantajana täältä sekä kattavista työsuhde eduista.

Kiinnostuitko meistä? Hae mukaan huippuporukkaan!

Jätä hakemuksesi linkin kautta 23.9.2024 mennessä. 

 
Lisätietoja tehtävästä, yksiköstämme tai WSP:llä työskentelystä antaa nykyinen yksikönpäällikkö Sanna Hodju p. 0443600614, [email protected] (6.9. klo 12-13 ja  10.9. klo 12-13) tai sektorijohtaja Marko Syrjänen, p. 0407515915, [email protected]

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 850 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Tässä työssä meitä tukee globaali innovaatio- ja kestävyysohjelmamme Future ReadyTM.

Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 66 500 asiantuntijaa ympäri maailmaa (tilanne Q4/2023). Toimimme paikallisesti ja hyödynnämme aktiivisesti kansainvälistä osaamistamme ja kokemustamme.

 

WSP Finland vaikuttavuus

WSP Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

WSP Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for WSP Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko WSP Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yksikönpäällikkö (Ympäristö ja luonto)

WSP
Helsinki
Hybridityö

Julkaistu 30.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti