Skip to main content

Yleiskaavapäällikkö

Etsimme juuri Sinua yleiskaavapäällikkö!

Kotkan kaupunkisuunnittelu hakee yleiskaavapäällikköä.

Hakuaikaa on päätetty jatkaa 16.10.2024 asti ja tehtävää jo aiemmin hakeneet ovat automaattisesti haussa mukana.

Kaavoituksen yksikössä pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia kaupunkisuunnitteluun liittyviä tehtäviä rennossa ja mukavassa työporukassa. Meillä tehdään kaupunkistrategian hengessä rohkeita tekoja, huolehditaan toisistamme ja kaupungistamme reilusti ja rakkaudella.

Kurkista Kotkan kaupunkisuunnitteluun: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kotkan-kaupunki/kaupunkisuunnittelu/

Kelpoisuusvaatimuksena on yhdyskuntasuunnitteluun soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä ammatillista kokemusta. Yleiskaavapäällikkö vastaa maankäytön ja liikenteen yleispiirteisestä suunnittelusta, toimii suunnittelun asiantuntijana, valmistelee yleiskaavoja ja toimii erilaisten kaupunki- ja liikennesuunnittelun sekä niiden seuranta- ja selvitystehtävien parissa. Yleiskaavapäällikkö osallistuu lisäksi seudulliseen ja maakunnalliseen suunnittelu- sekä liikennejärjestelmätyöhön ja niiden edunvalvontaan. Tehtävä edellyttää laajojen kokonaisuuksien hallintaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä projektinhallinnan, vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaitoja. Arvostamme kokemusta maankäytön suunnittelusta sekä paikkatieto- ja kuvankäsittelyohjelmien osaamista. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkaus TS:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 4 824,90 €/kk. Ammattialalisä määräytyy työehtosopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta: 17.10.2024 tai sopimuksen mukaan

Tehtävä on vakituinen virka, jossa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun edellytetään ennen valinnan vahvistamista toimittavan työnantajalle tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.kotka.fi
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Yhteystietomme

Kaavoituspäällikkö Patricia Broas puh. 040 647 1539

Tietoa organisaatiosta

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kymenlaakson urheilugaalassa Kotkan kaupunki palkittiin vuoden 2023 liikuttavimpana työpaikkana. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkan kaupunki on savuton työnantaja.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Sijainti
Kustaankatu 2
48100 Kotka

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yleiskaavapäällikkö

Kotka
Vakituinen

Julkaistu 12.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti