Skip to main content

Yleiskaavapäällikkö

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Yleiskaavapäällikkö

Tule rakentamaan Nurmijärven kasvua ja elinvoimaa yleiskaavoitukseen!

Nurmijärvi on kasvava ja kehittyvä kunta Helsingin seudulla. Meillä kohtaavat kaupunkimainen ja maaseutumainen elämäntapa sekä mahdollisuus liikkua luonnossa. Kolme omaleimaista päätaajamaa, keskeinen sijainti lähellä Helsinkiä ja kansainvälistä lentokenttää tekevät siitä kiinnostavan ja monipuolisen alueen myös yleiskaavoituksen näkökulmasta.

Yleiskaavoitusyksikkö ohjaa kunnan yhdyskuntarakenteen kehitystä ja huolehtii kunnan edunvalvonnasta seudun kuntien, maakunnan ja valtion välisessä yhteistyössä maankäytön suunnittelun ja maapolitiikan osalta. Maankäytön ja kaavoituksen yksiköiden tehtävänä on kunnan elinvoiman kehittäminen maapolitiikan ja kaavoituksen sekä kiinteistö- ja mittaustoimen keinoin.

Ympäristötoimiala vastaa kunnan omistaman rakennetun ympäristön ylläpidosta, maapolitiikan ja maankäytön suunnittelusta sekä toimitilojen kunnosta ja käytettävyydestä. Toimialalla työskentelee 160 ammattilaista.

Yleiskaavapäällikkönä:

- koordinoit kunnan yleispiirteisen maankäytön ja yhdyskuntarakenteen tehtäviä,
- vastaat yleiskaavojen laadinnasta,
- toimit yleiskaavoituksen asiantuntijoiden esihenkilönä,
- toimit asiantuntijana yleiskaavoituksen asioissa kunnan toimielimissä,
- toimit asiantuntijana kaavahankkeiden työ- ja ohjausryhmissä ja valmistelet niihin liittyviä lausuntoja sekä
- osallistut kunnan edunvalvontaan seudullisen maankäytön suunnittelussa maakunnan, Keski-Uudenmaan ja Helsingin seudun alueella.

Tehtäväkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää kokemusta yleiskaavoituksesta ja maankäytön suunnittelusta. Lisäksi edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Yleiskaavapäällikkönä käsittelet laajoja kokonaisuuksia ja tarvitset siksi hyviä projektinhallinnan ja viestinnän taitoja. Arvostamme lisäksi aiempaa työkokemustasi esihenkilönä ja kunta-alalla.

Tule mukaan hyväntuuliseen ja tulevaisuutta luovaan tiimimme! Me tarjoamme energisen ja osaavan, toisiaan tukevan työyhteisön, kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Meillä on joustavat etä- hybridityön käytännöt. Käytössämme on liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu.

Lisätiedot ja hakuohjeet: Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Juha Oksanen, puh. 040 317 2300 tai [email protected].

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy teknisten virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka virkasuhteen alkaessa on 5146,74 €/kk. Valinnassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 30.10.2024 klo 16.00. Hae tehtävään sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu meihin somessa: LinkedIn: Nurmijärven kunta
Instagram: @nurmijarven_kunta
Facebook: @Nurmijärven kunta

Jätä hakemus: https://nurmijarvi.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=6837&jbid=15
Työpaikan osoite: Keskustie 2 b, 01900 Nurmijärvi
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.10.2024 13:00
Ilmoitus jätetty: 10.10.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bcad0e69-f584-43a2-b0fe-b6ab2c43153b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yleiskaavapäällikkö

Nurmijärven kunta
01900 Nurmijärvi
Hybridityö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti